Netfüggők! (beszélgetés)
Itt vagyok Én néha, csak mindig elkerüljük egymást.
Igen,elég!!Volt:jajj de sovány vagy,eszel te rendesen?rossz memóriások:mekkora a lányod,és hol a férjed?ezzel együtt korban is elnéztek 28 nak!wááh,de fasza volt!!:S
Szia ezer éve nem halottam felőled hogy vagy? mi újság?
én megyek mert álmosság gyötri a testemet jó éjszakát mindenkinek holnap jövök.
Demmon már jobban vagy?meddig leszel még táppénzen?
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek!
demmon a t...o titkok 2-őt át tudod nekem ugy kűldeni mint a multkor az elsőt?
akkor elég volt a mai napodból mi?
ki volt ez a rokon?
virrasztani!basszus,a kocsiban meg kicsúszott a cigim,van 1 szálam!Bexaráás!:DD
Mindent sikerült a hozzátartozóknak elintézni,1 napon!Egy nagyon kicsit fellélegeztek!Pénteken lesz a temetés,3 órakor!
megnyugodott és bele törődött abba hogy most én gépezek ugy hogy ő inkább nézi a tv-t
háháhá pasik....:)
üsd vissza!
de jó dolga van neki szeretném én is ezt tenni,erre az én ütődött párom meg párnával veri a fejemet mert az jó.
az a baj,hogy nem használ a gyógyszer sem.nekem is dolgoznom kéne,mert most meg itt van hegyekben a meló,de nincs kedvem.megint vissza kell rázódni a ritmusba.
Paki eszik.ma remek brokkolifőzelék volt a kaja a bölcsiben,szerintem megint nem evett:(mert most meg kenyeret kért.felvágtam neki egy rakás gyümit is,mert imádja.Nézi a mesét közben:)
annyira unatkozom hogy az valami hihetetlen és nincs is kedvem semmihez csak ugy vagyok most és nagyon de nagyon kínlódok.
ajjj az nem jó vegyél be valami gyógyszert.
fáj a fejem:(
nem vagyok a topon.
Igen olvastam,hogy nagyon beteg volt.:(
Reméljük Panini most már gyorsan erőre kap!
Szerintem is sokkal gyorsabb lesz a gyógyulása otthoni körülmények között. A kórházakban korán kell kelni, alkalmazkodni egymáshoz, mindig van valami. Tudom, Andikám sokat volt kórházban.
Örülök,hogy jobban van és kiengedik!otthon gyorsabban fog gyógyulni is.:)
szia Maruszja pont ideje már hogy otthon legyen szegényke
Jaj, de jó, azért otthon csak más lesz neki. Éppen az előbb gondoltam Rá.
helló most írt Panini ha a leletekkel minden rendben lesz akkor holnap már haza mehet.
de a tüdőgyuszi még meg van de azt már otthon is kifeküdheti.
Szegény már nagyon unja a bent létet.
ha pesten is lesz egy,akkor a hely megvan.:)
Szia Szonja!
miért nincs itt senki se????
sziasztok itt vagyok mi újság?
Ezen a két helyen,még nem is jártam!De 1000%,hogy én ott leszek!Mindenhol!:))