Netfüggők! (beszélgetés)
na most akkor mindenki elmegy???
Szia!
Itt nálunk egész nap sütött. lassan lelépek én is, mi is vásárolunk pár cuccot.
indulj szerintem 1óra múlva én is indulok ha minden jól megy és vigyázz magadra.
wáóó,most nézem,süt a nap! :)))
indulok csajok...majd csúúúszok haza bébibogyóóó!szó szerint,mert titta jég minden! :S
okés,de nézd meg,hogy jpg van e a kép mellett?!
az az első amit csinálnod kell!ügyes legyél!
az is sokat elárul az emberről,milyen lakásban,körülmények között él!pár apróság,sokat elárul! oké,én is csinálok képeket,persze ha rendet raktam! :DDDDDDDD
Oké, kíváncsi vagyok!
Nekem a lakberendezés a hobbim, úgyhogy naná hogy érdekel.
ha nem megy,nyugodtan átküldheted,megcsinálom neked a kódokat hozzá,és visszaküldöm ide a hoxára,te meg bemásolod a naplódba! nah?
nah az faszás,ha rákattintasz,a képre,akkor annak Jpg formában kell megjelennie,különben nem engedi felrakni sehová!azt úgy tudod,hogy a képet átnevezed pl:szonja.jpg--mellé írod!úgy lesz jó!
ez a átnevezés meg kód itt van a bibi sztem.
ha telóról,akkor azt úgy kell,hogy:
a telefonod adatkábele kell hozzá,a telefon telepítő cd-je(ha nincs,le lehet tölteni),fényképezel vele,rádugod a gépre,összekötöd vele a telót,az elmenti a gépedre,átnevezed,és utána fel tudod rakni az adatlapodra,naplóba,meg kódot kell hozzá csinálni!tök egyszerűű!
mivel csinálod?ott kezdjük!!!
komolyan??én felhívnálak,de nem töltöm a telómat pénzzel mostanában!Nincs időm telózni,be nem vihetem,na és egész nap telefonozok,undorodom tőlük! :DD
ez a minimum légyszíves.
én is tennék fel képeket de sose sikrül.
hogy kell???
aha értem már.
az én hangom se túlságosan nőies ami azt illeti.:))
sajátban élek:)) ha gondoljátok,hazaértem,csinálok képet az új szobámról! :))
én igen,mert ők faluban laknak,nincs lehetőségük megvenni!Be szoktam vinni nekik megmutatni,és akkor eldöntik,hogy kell e nekik?!
az én hangom mély! :DD
na még egy félre értett gondolat én azt hittem hogy bérházban laksz.
na én ilyet nem szoktam mert nem szeretek másnak vásárolni.
Az előzöre vissza térve már csak a hangotokra lennék kíváncsi
kertvárosban lakom,de családi házban!fél óránként jár a helyijárat!Ez a szerencse!kb 8 perc busszal a város közepe!
nekem meg vennem kell a csajoknak cuccokat!szaloncukrot,és borotvát,mert mondtam nekik milyen jókat vetem,és milyen olcsón!Tehát körútra megyek a listájukkal! :DDD
az 1es után is van még járat nem?
igen mit ne mondjak rengeteg időmet el veszi nekem is.De ma ugy se tudok bele kezdeni semmibe se,mert nem tudom,hogy mikor jön laci és hogy mikor indulunk.
wáááh,tudoommm,lekéstem a délit!!! :DD Akkor marad az 1 es! hoxaaaa,ez a te hibád!
Ja, a deles buszt már lekésted!
Hiába, ez a hoxa :))
én nem is tudom,nem csalódtam én senkiben.
inkább úgy mondanám hogy kellemes meglepetések értek.
Te nem mész még?
megtörtént!!Akkor most Szonja benn a pultban! :)))