Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
ma nincs, de köztudott, hogy nem csak azt a sorozatot nézem, hanem szinte mindegyiket, bár most az x-aktákat darálom!
:)
nem baj az se amikor ő gépezik, legalább tudok a másik szenvedélyemnek hódolni:)
a te párod mit csinál?(panini)
17
nem volt másik, csak azt mondtam :)
Igen!!!!
Köszönöm a felajánlást :)
szegény :(
de legalább nem veszi el a gépet :)
Nálunk most is van. Megkóstolod?
jó akkor tuti,hogy oda érünk legalább is bízok benne.
hány szám?
a kacsát nem felejtettem el,de a másikat igen
most nálunk ez a sláger kaja
akkor hajrá lehet csinálni.
Ma 9-ig vannak aranyvasárnap miatt!
paprikás csirkét én még nem is csináltam.
Mostanába én is gyakran főzök már mert nálunk csak én kajálok a melóhelyen(már ha ehető egyáltalán)
nem irigyellek akkor.
ZSu az emberedék meddig vannak ma nyitva?
nagyon rég csináltam paprikás csirkét de akkor jó volt még az ex nek
Hát elég gyakran főzök, majdnem minden nap, mert mi nem a munkahelyünkön kajálunk, hanem itthon. Nem is tudok választani...
Nekem mikor először csináltam, az túl száraz lett.
Azóta már tudom, hogy kell :)
Húúú, az a specialitásom meg a paprikás csirke!
Nektek?
nekem anno a rakott krumplimnál egy kicsit megijedt mert nem lett az igazi valahogy.
:)
Nálunk sem volt gond eddig, de karácsonykor duplán parázik az ember :)
Szonja, nyílt ma egy 82-sek fórum :)
Jaaaaaaaaa, sajnos ez van:)
Ha nagyon gáz lenne, lesz még rántott husi salátával:)
nem félek, hogy annyira elrontom, mindent megevett eddig a párom pedig még mindig kezdő főző vagyok:)
Hát igen, ez az egy ami miatt gondolkozok rajta. Nem biztos, hogy pont karácsonykor kéne kísérleteznem, mert az ciki lenne ha itt maradunk kaja nélkül :)
ezt én is megerősíthetem!!!!
szia Panini köszönöm a képet.
neked is Maruszja köszönöm.
Nem, de parázok mert most csinálom először:)bár mi sajna olyan válogatósak vagyunk mind a ketten, hogy nehéz volt olyat kitalálni ami mindenkinek megfelel:)