Netfüggők! (beszélgetés)
Szép jó reggelt!
Ma is szaladgálós napom van.Reggel műhely,majd megyek erre a biorezonanciás testizére,utána késeket kell szereznem a szabászgépekbe,majd megint műhely.
Sziasztok,jó reggelt mindenkinek !♥♥
Hideg van lányok!
Jó éjszakát, valahogy csukódnak a szemeim. 10-kor domi, aztán elvonultam aludni.
Szép álmokat kívánok nektek!
Marcsika :-) elképzeltem a töltött tojást amit húsvétkor szoktam csinálni :-( csokis :-( fújjjjjjjjj
Az is jó, de utána. A sonka a lényeg (legalábbis nálam) a tojás az ha nincs, az sem baj. De talán lesz az is.
Sziasztok drágáim!Ma 77 szer próbáltam ide bejönni hozzátok,de ez a fránya net nem engedett.:-( Látom elvagytok a tojkó árakkal, hűsvétkor csokitojás lesz a sonka mellé :-)))
Hideg hát!Mikor kimentem a gyerekért majdnem szétfagytam.Délelőtt is itt dideregtem a boltban.:S
Sziasztok! Süt a nap, de hideg van. Én majd befagytam az előbb a kutyasétáltatásnál.
Itt nem tetted közzé,én meg nem facebookolok.:D
így lemaradtam a lényegről.:D
Kriszta nem tudtad???? Furcsa. Tavaly augusztusban elköltöztem albérletbe.
A méreg azéért van bennem,mert apja anno megmondta érthetően,hogy neki nem kell gyerek.Igazat is adok neki,mert gyerek születésekor 40 éves volt és már van 2 felnőtt gyereke.(Na ő ehhez is tartja most is magát,nem vesz részt semmiben ami gyerekkel kapcsolatos.)Anyuci ezt kijátszotta és baromi nagy arca volt hogy ő majd megold majd mindent.Ehhez képest ugye vagyok én,meg a nagylány aki nem velük lakik, vizsgákra készül meg élné az életét.Ugyanúgy kihasználják szegényt mint engem.Toleráns vagyok megértem őket valahol,nekem se volt jobb exem se vett részt semmiben,de próbáltam mindig a munkaidőmmel gyerekemhez alkalmazkodni,volt hogy kevés pénzért de gyerek volt az első mindig.Úgy gondolom ez így természetes egy anyának!
Én a Lidl-ben vettem tálcásat(30 db),mert ott a legolcsóbb.959.- Ft volt.Nem mini tojások és legalább van színük is.Mi szeretjük a tojást és muszáj vennem,mert a gyerek igényli.Na meg én is.
hali ,akkor én csendbe leszek 38 ért vettem tojást
bár a mérete hát na olyan is........
Sziasztok! Szép, tavaszias napot kívánok mindenkinek! Túl vagyunk az ebéden, jöttem.
Igaza van Krisztának Neked kell nemet mondani Julika, bármennyire is nehéz, de a sarkadra kell állni. Nem vagy Te a nagymamája, hogy kötelességed lenne vigyázzni rá akármennyire is szereted és sajnálod szegény gyereket, hogy a szülei tojnak rá. Ők akartak gyereket, akkor gondoskodjanak is róla.
Látod Krisztának is van egy kis ördije, de mindig megoldja, hogy Ő legyen vele, pedig dolgozik szegény éjjel, nappal. Nem is tudom, hogy bírja, minden munkát megfog, csak hogy jobb legyen számukra.
Persze Te is Julika, ahogy olvasom Te is mindent elvállalsz, megcsinálsz, de azért már bocsi Nektek is van magánéletetek, ami kárára ne menjen a mások segítése.
Itt is már 45 Ft a tojás és húsvétra 50, sőt 60-at mondanak. Röhej. Pedig tojás nélkül nem lehet meglenni. Nem is tudom Mónika hogy tud meglenni. Igaz nem főz, mert ha főzne bizony sok mindenbe kell tojás.
Ilyenkor mindig Moszkva jut eszembe, amikor a húgom kint volt nálunk és nem lehetett tojást kapni. Amikor volt véletlenül akkor hosszú sorokban álltunk. A húgom meg is jegyezte, hogy itthon megmondja anyuéknak, hogy "Marcsi nem volt képes egy nyavvadt 3 tojásból rántottát csinálni neki!" De ez így volt tényleg. Örültünk, amikor sikerült vásárolni. Arról nem is beszélve, amikor magyar csirke érkezett a boltba. 1 embernek csak 1 csirkét adtak. Persze mi is furfangosak voltunk, sorba álltunk mind a hárman 1-1 csirkéért. Szóval azért megoldottuk. Bocsi, hogy untattalak benneteket. Aki olvasta a moszkvai naplómat tudhatta mindezt.
Sziasztok egyébként!
Már kora reggel a műhelyben voltam,most meg már Pólusozom.
Julcsi,akkor neked kell nemet mondni!Nem neked vállalták a gyereket.Meg kell mondani,hogy nem érsz rá és jó napot!Az én babacsőszöm sem ér rá mindig,amikor nekem épp szükségem lenne rá,de akkor megoldom másképp.Bár az is igaz,hogy én inkább vagyok a gyerekkel,mint hogy kiadjam a kezemből.:D:D:D:D
:O:O:O:O:O
Móni!Egyedülálló vagy?????????
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!
Állítólag 60 ft is lesz a tojás!Mert kitalálták hogy a tyúkoknak nem is tudom mennyi négyzetmétert kell biztositani,valami irreális úgy emlékszem.Ez meg ugye többlet költséget jelent a tyúktartóknak,amit a vásárlókkal fizettetnek meg.Hálisten nekünk van 8 tyúkocskánk,még el is adok tojást.
Hát ezek még jó helyzetben vannak,mert mind a 2en kinn doliznak Ausztriában.Érdekes pénzük meg soha nincs.Nekem is most már nem órabért akarnak fizetni,hanem átalánydíjt.Mi vagyok én villanyszámla??Ebbe aztán majd minden belefér őket ismerve,apuka kártyázása a haverokkal pecázás stb.Sajnos egyik szülő sem olyan hogy azon lenne hogy ninél több időt töltsön a gyerekkel.Párommal mi már kialakítottuk a mi kis tuttyógós életünket,mindent együtt csinálunk,mindenhová együtt megyünk legyen az szórakozás vagy épp meló.Most én mindenből kimaradok??Mert ők vállaltak gyereket és tojnak ráá?Ja és párom is fel van háborodva nem csak én.Valahol ez most nagyon ül a kapcsolatunkon,végén még nekünk lesz konfliktus belöle:((Bocs hogy evvel traktállak benneteket 2 napja,de legalább kiírom magamból:))
Hát igen a mai világban min den nehezebb, gyereket nevelni, fent tartani a lakást.A munka helyet megtartani. Ez most nagyon kemény.
Sziasztok! Én is szeretem a madár tejet, nekem fogalmam sincs mennyibe kerül a tojás, mert én nem szoktam venni, mióta egyedül álló vagyok. Pedig szeretem a tojást.
Szép jó reggelt és legyen jó napotok♥♥♥ !
Én imádom a madártejet!Jöhet minden mennyiségben.
Egyébként én pont a múltkor kaptam sokkot a tojás árán.Eddig a Tescoban volt a legolcsóbb,de most majdnem ott a legdrágább!Sőt!479 Ft 10 db.Hát normálisak???
Hát Te merre jártál ma? Nem találkoztam ma még Veled! Amikor fent voltam a FB-on akkor éppen nem voltál.
Jó éjszakát mindenkinek!
Szia Katám! De régen nem jártál erre. Örülök, hogy most voltál. Jó, hogy nem küldtél madártejet, mert sajna ezt nem szeretem. Ami tojásos az nem megy nekem. Úgy, hogy meghagytam Lacinak. Látod milyen vagy, hogy nem csináltál annak a szegény éhes embernek vasárnap is egy kicsit!
Hihi, jó ez a gilisztás hasonlat, elképzeltem, hogy az anyuka gilisztákat pátyolgat a gyerek helyett. :P Vizuális típus vagyok. :))
De viccet félretéve, elég xar a helyzet... :((