Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
Na vissza is olvastam, Termeltetek rendesen! :)
Már tisztára elvonási tüneteim vannak, nem vagyok én ehhez hozzászokva, hogy ilyen keveset vagyok itt :)
Demoon, ne keseredj el (bár szerintem ezt neked nem kell mondanom, mert fasza kis csaj vagy), lesz ez sokkal jobb is!!! Exed sem volt?
szia pan!Nálam még senki nem volt a 3 nap alatt!Azért ez elgondolkodtató számomra!Még a nővérem sem írt,vagy hívott fel!
Sziasztok!
Még nem volt időm visszaolvasni sem, most értünk haza anyóséktól.
Hogy vagytok?
megyek panírozni,zsibbadt pofával!(még a nyálam is folyik) wááá
majd ha lesz leállás vagy időm,elmegyek,mert ezt már nem lehet bírni!nem szokott fájni a fogam,de ez valami borzalom!
valami jó erős páleszt,mert megfájdult megint a fogam,de már szétfeszíti a fülemet is! :(((
minnyá sírok! :((
gyere! :)
már tetem rösztit a sütőbe,és felraktam a rizst főni! :)
Hú azt szeretem megyek hozzád vacsizni
ma már nem is fogok!majd holnap reggel!
rántott húst fogok minnyá sütni!
Még nem ittál kávét meglátszik!
basszus,azt akartam írni! :DDD
most keltem fel! :P
Bocsi de jobb sarkán forog ha szemböl nézzük
Megértjük Pista, kellemes szórakozást Nektek!
Elvégre a névnapod van!
Nálunk most vendégek vannak. Nem sokan, Össz-vissz nyolcan vagyunk. Nem unatkozunk.
mi is az Egyiptom hercegét nézzük...
Sziasztok! Nálunk dög unalom van. Én már azt sem tudom, hogy mit csináljak? A TV-bn sincs semmi jó műsor, ha találok valamit, akkor az tuti ismétlés és már többször láttam.
Januárban mi is pangung a telefongyárban! :S
úgy pistám,hogy az avast az egy nagyon remek írtó! :)))
a gép bal sarkában forog egy "a" betűs golyó,arra duplakatt,és már is kidobja!futtatás nélkül,mert ez ilyen szuper! :DD
Na, el kell köszönnöm!
További kellemes napot mindenkinek, gondoljatok rám:)
Ja és jó éjt!
Pussz!
zsu
Én meg vámoagyok! Hú az jó lehet!
felszolgáló vagyok, egy szállodába
És te?
2 házzal arrébb a barátnőméknél lesz házibuli, lehet, hogy az éjfélt megvárom, aztán alvás, vagy még kitalálom:)
Én is mindig ezt mondom, azért nem is panaszkodok, csak jól esik ha együttéreznek velem:)
Hú ez nem semmi , többet dolgozol mint én igy jártunk de örüljünk, hogy legalább van melohelyünk