Netfüggők! (beszélgetés)
jajj Rony-leszakad a fejem minnyá!Olyan fekete a szemem alja,mint akinek bevágtak egyet! :)
az öreglány meg ki is röhögött! :)
asszonta tegyek rá alakozót! :DDDD
Azt hiszem,ezt magyarázni sem kell,mert érted!Tegnap erről beszéltünk priviben! :)))
az összesről! :DDD
Autót vezetni,női álomban:felülkerekedési vágy,
barátnő:Női álomban a barátnő gyakran a féltékenység jele, de a különösen közeli, jó barátnő a kielégítetlenséget jelzi!
ajtó:Nagy ajtó, kapu: újdonság, kedvező változás. Csukott ajtó: úgy gondolod, kirekesztenek valamiből, esetleg beszélnek rólad a hátad mögött. Nyitott ajtó, amin belépsz: elhatározásodat valóra váltod, terved sikerül. Ha nyitott ajtó előtt állsz, de nem lépsz be azon: halogatsz egy régóta szükséges teendőt; félsz belekezdeni valamibe; viselkedéseden módosítanod kell, ha célt akarsz érni
Pff...mindjárt megnézem neked is mit jelent,mert mindegyiket én sem tudom fejből,de mivel ismerem az életed nagy részét,össze tudom frankón rakni a képet! :))
mit szólsz,hogy minden hol jók jönnek ki nálam??
Jó reggelt!Uuuh,nekem meg az egész fejem le akar esni! :(
nem lehet,hogy sok a savad?A kettő egyszerre akkor szokott fájni+az ideg! :(
Megnéztem, a halat,mit jelent:új remény,valami újnak a kezdete,egy életszakasz vége,felismerés,megvilágosodás!Hallal aludni:nagyon jó!
A tarot sarokban tegnapelőtt ugyan ez jött ki!!!!
Jó reggelt mindenkinek!Tudtam pár nyugodt órát aludni,de úgy belejött a fájás a fogamba,hogy az leírhatatlan!Most aránylag el vagyok vele,de úgy elzsibbadtam,hogy már nem tudtam meghatározni,hogy fáj-e vagy sem?Azért aludni tudtam!Sajna átment a nyakamba a fájdalom,az meg beállt magának! :(((
nem mellesleg olyat álmodtam,hogy megértem belőle felébredni!Meg is nézem mit jelent!:)
A tesóm vett elő a fagyóból valami zacsit,amiben halak tömkelege volt...lefeküdtünk aludni,és tele volt az ágyam,meg a föld halakkal,amiknek kacsacsőre volt,és csípkedtek!rettenetes volt! :(((
Itt vannak leírva a kártevő botnetek, hogy melyik mit csinál, miért érdemes tudni:
Érdemes megkukkantani...
De az előbb leírt, az komoly!!
Begyűjtjük az első tízet
Júliusban tették közzé a NetworkWorld
szakértői a tíz legnagyobb
amerikai botnet adatait. Az adatokat
a Damballa nevű biztonsági
cég észleléseire, illetve becsléseire
alapozva jelentették meg. Lehet,
hogy idővel a kártevők havi
toplistájához hasonlóan ebből is
egy rendszeres, havi aktuális lista
kerekedik majd? Meglátjuk, most
pedig kezdjük is a sort!
Az első helyen a Zeus nevű
botnet áll, jelenleg 3,6 millió tagot
számlál. E hálózat fő profilja a billentyűzetleütés-
naplózás, amelynek
segítségével az érzékeny adatokat,
például felhasználói neveket,
jelszavakat, számla- és hitelkártya-
számokat gyűjt, ehhez banki
belépő oldalakba helyez el hamis
HTML-űrlapokat.
IE Toolbars, BHOs stb. kártevők
Ezek szerint nem olyat távolítottam el, amit nem kellett volna, mert ilyenek voltak a karanténban, törlés előtt...
VAjon ez azt jelenti, hogy a fertőzött fájl elkezdte magát sokszorosítani, vagy más fertőzött fájlokat kezdett el a fertőzött fájl telepíteni??
Mert általában ilyenkor ez történik...
Na most sikerült törölni, de ha Zoli, bármikor belépsz, és a fenyegetéseknél ott voltak a piros kockák, és a fenyegetés mértéke, akkor remélem, jól csináltam, és remélem,nem távolítottam el olyat is, amit nem kellett volna...
De akkor meg miért lett volna a fenyegetéseknél...
11 fenyegetést talált a kémprogram, benne van a skype is...
Megkérdezte, hogy hová helyezem, fekete listába, vagy karanténba,vagy törlöm... törölni akartam, és kiírta,hogy a fertőzött fájlokat nem sikerült eltávolítani a gépről...