Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
Köszi, remélem az is lesz tényleg. Bár már összeszokott bandáról van szó, évek óta együtt szilveszterezünk, úgyhogy nagy meglepetés nem érhet :D
Itthon leszünk, valószínűleg majd Én is be-be nézek, ha nem lesz jó műsor a tv-ben.
Biztos lesz itt valaki, én sajna nem.
Pista, te mit csinálsz szilveszterkor?
Persze leszünk bent kb 4-en. De beviszem a laptopom és megpróbálok vifit fogni és akkor benézek.
Ahha, házibuliba. Jó lesz!! :)
Uhhh az nem jó :(
Többen lesztek legalább, tudtok majd valamit csinálni??
De dolgozok sajna. De ilyen az én melom , van mikor ilyenkor is dolgozni kell
Azért remélem szilveszterkor nem dolgozol??
Meg háát :)
De nem is nagyon kéri. Ha kérte volna már megpróbálkoztam volna vele.
Megérdemelné, hogy főzz Neki. Lehet, hogy Te is megszeretnéd. Nem sok baj van vele, csak fő egész nap.
Tegnap dolgoztam 24-es szoliba azért nem voltam fent.
Szia! :)
De rég jártál erre...
Én a csípőset mostanában egyáltalán nem szeretem.
Lehet, ha csinálnék magamnak akkor az bejönne, de nem visz rá a lélek. Pedig a férjem szereti.
Csak nem Te is paninire vártál?
Arról nem jó beszélgetni, amit nem szeret az ember.
Én mindkettőt szeretem, de nem túl sűrűn.
Szerintem is nagy külömbség van kocsonya és kocsonya között. Amit anyósom csinál, azt Én sem szeretem, mert Ő nem sózott, füstölt körömböl csinálja. Ő meg azt szereti. Lehet, hogy Neked nem lenne jó amit Mi csinálunk. Én jó csípősen szeretem.
Biztos :))
Láttam, a kocsonyáról beszéltetek. Én nagyon nem szeretem, de az is lehet, hogy nem ettem még finomat? A másik amit nem tudok megenni, az a pacalpörkölt. Ti hogy álltok vele?
Pedig biztos élmény lett volna.
Tudtam, hogy megint szórakozol :)
De nem baj, jót nevettem :DDD
Úgy néz ki holnap megyünk Miskolcra, de sajnos nem fér bele az időbe, hogy talizzak a lányokkal :(
Hát most hazudtam (pedig nem szoktam), mert ha bárki jött volna ugyanezt mondtam volna.
Itt vagyok, Téged vártalak!)))
Megjöttem. Jár erre valaki??