Netfüggők! (beszélgetés)
de van!!!
ne mondd,hogy nincs mert mindig van folytatás!!
nincs már erőm érted???
elfogyott!
próbálom magam tartani,minden nap,de ez nekem már sok!
Rengeteg teher nyom,és mindent egyedül kell végigcsinálnom!nincs már érted??????????????????????????????
olvastam a naplódat! azért tűntem el!!
hogy min?talán 2 hete kezdtem megint úgy öltözködni,ahogyan nekem tetszik,ahogyan korábban...úgy már kezdek visszaállni!
tudod,nincs x és ez így szar,kurva szar!
nem keres egy férfi sem,ahogyan máskor szoktak,nincsenek kalandok,hirtelen ötletek,mikor fogom magam,és elutazom...ahogyan szoktam!
nincs buli,nincsenek haverok,semmi---elegem van!!!nekem ezek kellenek még,de a munka miatt nem tudok semmit csinálni!!Nem akarok így megrohadni,felmondani nem lehet,mert akkor pénzem nem lesz,de nagyon tudom,szar úton járok,és nem tudok beletörődni!!ma egész nap bőgtem,minden miatt!
az idő nem nekem dolgozik...
észrevettem magamon,hogy megváltoztam!
csak a szarabbik irányba
lesz ez jobb is.fel a fejjel.
Csak várd ki és az idő mindent megold.
jó éjszakát.Néha már én is lennék nyugdíjas.
De néha úgy is érzem magam a sok munka miatt.
én sem tudok aludni,bár voltam délután zuhizni,lehet megint elmegyek!
jaa,álmos vagyok,de nem bírok aludni!!!
kicsit megnyugodtam,de nagyot csalódtam!Jól kezdődik az év!!
Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Holnapra kitartást a dolgozóknak! (Tudom könnyű nekem, de higgyétek el én is lehúztam több mint 40 évet, így jöttem el nyugdíjba).
Puszi mindenkinek!
férfi nem?tök mindegy,hogy barát vagy társ...
lesz majd neked pasid csak most várod a jót!:))
Aludjál már Te lány!
Mindjárt csörög a vekker!:)))
én meg megnéztem a filmet lefürcsiztem,de nem tudok aludni az istenért se pedig álmos vagyok.
Szegény párom is most ért haza melóbol és reggel megy vissza dolgozni,
Tényleg oké,minden,nyugi van,félreírtam,és nem olvastam vissza,mert mindjárt,válaszoltam qui kérdőjeleire!!!!
Látszik,hogy ki vagyok ma totálisan,mert ma vagy 4 szer kértem bocsánatot,félreírás miatt!!!
:DDDD ez fasza,de legalább röhögök!!
fura is volt,miért pont Te kérdezed,mit hazudtál?????