Netfüggők! (beszélgetés)
Én is itt voltam éjszaka, láttam is Kriszta beírását, csak már erőm nem volt beírni.
Jó reggelt és szép hetet kívánok mindenkinek! Most ébredtem.
Tetszett, hogy Kriszta köszönt el Jó éjtel, és ős is nyitott a Jó reggeltel.
Már megint hétfő van. Kezdődik a hét. Mindenkinek szép napot kívánok.
Sziasztok!Most értünk haza.Elfáradtam mint a fene.:S
Most ittam az ebéd utáni kávémat.
nyámi :)
én sült csirkét sütök, gyros pácban, és sült krumplit. leves ma nem lesz. és tököt eszek, mármint töksavanyút mellé. tök fini. :)
lassan ebéd lesz,vegyes zöldségleves,székelykáposzta,sajosipaniros csirkemell,fóliában sült krupli és ubi sali....
szép az idő és meleg is van....
Sziasztok!
Sokáig dolgoztam.1 után feküdtem le.Most meg a telefoncsörgés riasztott.
Köszi a gyerek nevében is.
Lent voltunk biciklizni.Újra kell,hogy tanulja.Most azt csináltam,hogy a lábát a pedálhoz kötöttem,így nem csúszott le.Csak a canga esett szét állandóan.Kéne pár szerszám,hogy meg tudjam javítani.De lehet visszaviszem a szerelőhöz,hogy húzza meg a csavarokat is.
Sziasztok!
Most értünk haza a temetőből. A kutyák is, mi is jól elfáradtunk, kisétáltuk magunkat.
Boldog névnapot kívánok Pakinak!
Boldog névnapot Patriknak! (Ő az egyetlen Patrik "ismerősöm") :))
Szép délutánt mindenkinek!
Köszi a köszöntéseket!:D
Mi úgy volt,hogy a Skanzenbe megyünk,de kicsit sokallom az 1600 Ft-os belépő árat.
Végül elmentünk a műhelybe,mert a gyerek már be volt sózva az ajándéka miatt.Ott is ragadtunk.Ki kellett szabnom 2 csomagot,aztán a Patrik annyit bohóckodott,hogy még anyut is megnevettette.Persze lerendezett egy oltári hisztit is,de aztán az elmúlt.Most hazajöttünk enni.
Na készen vagyok a takarítással. Nem siettem vele. Ablakot akartam pucolni, de nem volt hozzá hangulatom.
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek.