Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
kaszinóban vagyok, játéktermi asszisztens
vagy már van feleségük :)
:DDD Ha találok ilyet,szólok...bár pont ezek a fazonok,nem szaladgálnak...nem is tudom hol vannak azok a palik???
szerencsére holnap nem vagyok,csak szerdán és vasárnap.
jó lesz már eltűnni haza,mert elegem van a mai napból.
na most én is negatív vagyok és meg is sértődök csak úgy:))))))
30-37 ig,jó megjelenésű,értelmes,humoros,életvidám,nem gyerekes,(mind két értelemben)nem alkesz férfit!!!!jelige:nem bánod meg! :DDDDDDDDDD
Randira??? Jó is lenne...Dolgozni megyek 9-től...:-((( Küldenék én Neked,ha tudnék!!
hová mész randira???nekem is küggyé valakit máár! :))
Okay Lányok!Én megyek zuhanyozni,hajat mosni aztán lassan készülni kell...Szép estét nektek!!Holnap jövök!!Páááááá!!:-))
akkor előveszem a legfaszább énem!
Hajni:Nem hiszem,hogy lesz leépítés,nem hallottam róla semmit,ha megtudok valamit szólok!
a 3 műszakkal is vacakolnak még...
Különben,amit meg ott mondanak a fele sem igaz!!!Nálunk az a biztos,ami már elmúlt!
Azért vagyok támadó,mert támadásra kényszerítenek!
A való életben is olyan vagyok,bárkit megkérdezhetsz a melóhelyen!!
Sokszor vagy negatív,érződik az írásaidon,és ez ingerültté tesz!!
Aha,értem!Hát pedig,ma annyira népszerűek ezek e termékek..hátha holnap jobb lesz!
Akkor lassan visszaszámlálás indul :DDD
csináltam pár képet mindjárt felrakom.
táplálék kiegészítőket árulok.
én szeretném ha lennének sokan!De ma összesen 6 vásárlóm volt:(((
Utálom ezt a pangást!
Én is unatkozom,de mindjárt mennem kell melózni...az sem jobb!Inkább az unalom öljön meg,mint a munka!:D
Kérdés volt, nem vészmadárkodás!!
Én Téged mindig idegesítelek??
Meg honnan tudnám,ha nem vagyok ott?? Akkor nem úgy tudom meg a dolgokat, ha megkérdezem??
Miért vagy mindig támadó??
Hajni!!!Ne idegesíts már!!!Az Assy csinálja a telókat,de ha egyszer nem voltak rengetegen dolgozni,ki szereli össze???Január van,ilyenkor minden hol lassan indul be minden!haggyál engem már a leépítéssel,ne idegesíts vele,és főleg ne legyél vészmadár!!!
A jó dolgozókat nem küldik el!!! :)))
mert azt már untam nézd meg a naplómba oda betettem a márkát és a dobozt.
Persze, hogy egész héten :(
B@sszus, akkor én meg jó, hogy itt dicsérem!!!!! :)
Hogyhogy befestetted akkor, tök jó volt így is a színe! :)
Hacsak nem történik mondjuk csütörtökig valami csoda, és mehetek esetleg hétvégére, mert péntektől-hétfőig lennék éjjel...