Netfüggők! (beszélgetés)
indulj el,még ideérsz!Ha nem,a hűtőben megtalálod,egyél csak! :)))
azt küldhetnél nekem is:))
meg majd késöbb még kifőzöm a tésztát,meg a piritost elkészítem.
Igen aludtam!Nagyon jól! :))
csak hamar reggel 3 lett! :S
Huhh ma?ma semmi különöset,de nagyon jól éreztem magam a többiekkel!Sokat nevettem!
nem vagyok fáradt,így ma kitakarítom a fürdőt,meg főzök!Paradicsomos húsgombócot kívántam meg,az lesz! :)))
Szia Meli!Aludtál éjszaka?Ma mit követtél el a melóhelyen?
én nagyon szeretem a színházat és a komolyzenei koncerteket.Még terhesen is jártam.Sőt volt olyan hét,hogy kétszer mentem színházba,mert tudtam,hogy utána jó darabig nem jutok el.:)Patrik talán ezért is aludt el sokáig a klasszikus zenei cd-re,mert sokat jártam koncertre.
Én is nagyon-nagyon rég voltam színházba pedig azt is szeretem,(csak a párom nem:) de az abszolút kedvenc az a musicalek!A nagy kedvencemet(kívülről fújom) a Rómeó és Júliát mindenféleképp látnom kell élőben!
Tartanak nyílvános előadásokat a fiatalok?
Én sem járok,utoljára akkor voltam ,amikor az angliai család elvitte a gyerekeket és engem is Londonban!! De most az Andris érdekel,még csak egyszer láttam táncolni élesben!
Én is imádom a musicaleket. Nagyon régen voltam én is színházba, pedig nálunk is nagyon jó színház van. És van Színházművészeti Főiskola is, nagyon jók a fiatalok.
jó szorakozást!!!
én sose szerettem színházba járni.
és még egyszer ezer bocs.
szijjasztok,megjöttem! :)
Áh, imádom az ilyesmit, főleg a musicaleket, vigyél engem is!
Mit próbálnak????
Jó szórakozást!Úgy hiányzik a színházba járás!:(
én szeretem a rántott májat nekem nagyi szokott csinálni.
MIndjárt kész a kaja.
Csak színházi próbára...Az egyik haverom táncos, és játszik egy darabban...már nagggggyon kíváncsi vagyok rá!:-)
Én is imádom a májat: a csirkemájat és a disznómájat egyaránt. Szoktam is csinálni. A máj különben is téli kaja, hiszen ilyenkor gusztusos és vágják a disznókat.
Bocsi emberek de nem tudok ma helyesen, rendesen írni:)
Na, sziasztok!Elmentem a Madáchba!! Ma nem dolgozom, szóval ki kell használni a napomat!Pá!!
Ezután az eset után megettem egy darabif de egy ideje nagyon sokat változott megint a kaja ízlésem és azóta nem kell ez se:)
Én nagyon szeretem a májat,de rántani nem rántom(pedig imádom),mert egyszer csináltam,de a konyhám festése bánta,úgyhogy ha nagyon rántott májat akarok enni,akkor a melóhelyemen eszek menüben:)
Kár lenne egy ilyen helyes srácért!
Úristen,meg ne fulladj már!:))))
Nem venném a lelkemre!;)