Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
de én nem fázok,mert meleg az új csimmám.
én is.
Látod, aki fontos ember:)
gyere,legalább nem fagyoskodok egyedül! :))
igen,igen,igen!!!!! :)))
szétesik az agyam,de el tudok menni!!! :)))
úgy örülök!!
én is mehetek veled?(pénzért)
Igen, bocsi mindjárt válaszolok is, de rengeteg privit kellett küldenem meg bepótolnom :)
Gondolhatod, ma most ülök itt először :DDD
A sokak alatt nem céloztam senkire, sőt nem is frissítettem közben, tehát nem olvastam még el a hsz-ed. Egyébként velem is előfordul, hogy nem olvasok vissza, néha ez már lehetetlen :/
Rácsörögtem a tesóm szomszédjára,hhogy szóljon anyámnak,hogy hívjon fel!!!
felhívott,és mondtam neki mi a szitu,egyből mondta ad lóvét,ma este,menjek ki elé a buszra!!!! wááááá de jóóó! :)))
na akkor csak lesz valami nem?
akkor hajrá!!!
Addig mi nem várunk:)
zalaegerszegen,egy étteremben vacsizunk,aztán átmegyünk egy dizsibe,ahol rám már egy írtó j pasi vár,aki meg akar ismerni!!!!!! :))
hát az még eltart legalább egy hétig, mert a nagy kupiban nem minden cd-t találok meg. Hiába több 1000 van :-S
Tök üres a gépem és ez nagyon furi számomra :)
wááááááá gyerekek!!!ez életművészet amit csináltam!!!! :)))))
ez nem igaz,mert anno én is vissza olvastam.
na ez aztán jó bíztatás.
a privit olvastad?
Ez igen! Sokan nem képesek ilyen hasznos cselekvésre ;)
és az még hány száz év?
mire meglesz?
Egyenlőre semmi.
Nem folyamatosan fáj, csak belenyillal és akkor éles fájdalom kb fél percig. Ez ismétlődik napjában többször mindig máshol.
A doki azt mondta még várjunk, hátha elmúlik magától.
Én is itt vagyok, csak iszonyúan fáj a hasam...:-(((( és nem tudok koncentrálni,mi folyik itt...:-)
én manapság már nem olvasok vissza mert az nagyon sok lenne:)
Látom itt nem felejtenek ;) Még mindig az átméretezéssel bajlódok, ugyanis nem telepítettem még vissza mindent a legurolsó windózer telepítés után ;)
Tudom!
Visszaolvastam a múltkor :)
nincs rá valami kenőcs?izomlazító?
Szia :) most vagyok itt 2x-ra ;)
Igen. Iszonyú. És a dokik nem tudják mikor fog elmúlni. Gáááááz.
helló hol a fénykép???
vagy annyira csúnya vagy:)???
Szia Ankhiszesz, üdv nálunk :)
még a betegséged óta vannak ezek a fájdalmak?