Netfüggők! (beszélgetés)
Jót rohantunk reggel.:D
Pólusba,majd az oviba szólni,hogy nem megy a gyerek,utána haza a kajáért meg a cuccokért,majd vissza a Pólusba,de előtte kocsit mostam,meg porszívóztam,hogy azért szombaton legyen hely beülni.:D
Fáj a fejem a széltől.:S
Jó reggelt mindenkinek! Köszönöm a velem való törődést mindenki részéről.
Nagyon be van borulva felénk, lóg az eső lába.
Fickó szörnyen fickós állandóan nyüszít, sír és mindig lent akar lenni, hogy szagolgasson, nyaldossa a füvet, ahová a lányok pisiltek. Borzasztó ez a "férfikor" kutyák részéről.
Egyedül vagyunk, a férjem kiment az anyjához van egy pár dolog, amit csinálnia kell. Én mosok és itthon lötyögök.
Krisztám én is borzasztó dolgokat tudok álmodni. Szerintem én is tele vagyok feszültséggel, ahogyan Te is. Olyan rémálmaim vannak, hogy honnan a fenéből szedek ilyen krimiket.
Sziasztok!
Nem alszom jól.Tele vagyok feszültséggel.Szeretnék már túl lenni a szombaton,hogy kicsit könnyebb legyen.
Patrikot nem viszem oviba,tiszta takony,meg köhög.Holnap úgyis csak fél napos lenne.
Reggel viszont rohannunk kell be a Pólusba,mert este nem rendeltem árut és ma akkor nem kapunk semmit.:S
Jó reggelt mindenkinek!Tegnap én sem voltam este. Nem volt kedvem netezni. Pedig már 6 órakor itthon voltam, igaz negyed 8-kor jöttek hozzám, de 9-kor elment az illető, én meg lefeküdtem aludni.
Marcsi vigyázz magadra, ne legyen már rosszkedved, elég ha nekem az van. :-)))) Puszillak
Sziasztok. Már megint jókor jöttem, amikor nincs itt már senki...
Marcsikám, szorítok neked pénteken, remélem, nem annyira vészes a dolog. Megértelek, mert mindenki fél, és rosszra gondol. Én is megyek a jövő szerdán egy vizsgálatra, eléggé rám ijesztett az orvos, de majd ha tudok eredményt, akkor mondom el.
Jól köszi a kérdést :)
És nagyon is kamaszkodnak főleg a kisebbik :D
Nincs jól.Taknyos és köhög.
Hogy vannak a kamaszaid?:D
Szia szivi!
Mizu?
Sziasztok!
Marcsi mi baj van?
Szép estét mindenkinek!
cupp cupp cupp
Marcsika nem tetszel nekem, nem szoktál Te ilyen szótlan lenni, és már tegnap se voltál formában.
Bajban? Tudok segíteni?