Netfüggők! (beszélgetés)
Köszönöm,ez most nagyon jól esett!:))
Ti is hiányoztok nekem!:)
Be kell valljam,olvastalak ám mindkettőtöket(pistát meg téged) :))))
Köszi,jól van,már nincs baja,mert veszekedni azt már profin tud! :)))
Szia Melcsi! Örülök, hogy itt vagy. Légyszi ne hagyj el minket, mert nagyon hiányzol.
Hogy van a nagymamád?
szia pista!mi újság van veled? :)
megy a kinti meló?:)
Maruszja,veled is mi újság? :)
:)))))))))) áááááááá, ezt meg most én néztem beeeeeeeeeeee :)))))))))
a köszöntelek helyett követtelek a fórumon-t olvastam :) áááááá de komoly!!
köszönöm szépen akkor igy utólag :)
Szia Marcsi!
Az a jó, hogy ilyen mélyen tudtok aludni!
Én nem is tudom elképzelni mostanában, hogy óracsörgésre ne ébredjek fel. Dominóért még mindig nem húzom fel.:)))
Köszi!:)
Jaj, igen nagyon jó volt egy kicsit kikapcsolódni!
Nagyon rosszak lehetnek nektek ezek a napok!El se lehet képzelni mennyire!
Hát már megint hétvége, gondolom örültök neki! Nekem tök mindegy, mert egyformák a napok.
Holnap temetőbe megyünk, vasárnap lenne a lányomnak a névnapja, viszünk ki virágot, majd főzök. Jó lenne, ha már jobb idő lenne, akkor lehetne anyósomnál a kertben főzni, azt nagyon szeretem. Egy baj van ilyenkor csak, hogy nincs számítógép és ha dominóóra van, akkor minden bajom van, ha nem tudom felvenni.
Jaj képzeljétek az éjjel az 1 órásit nem vettük fel. A férjem köhögött nagyon és adtam neki gyógyszert úgy elaludt, hogy nem ébredt fel az óracsörgésre. Én meg aztán abszolút nem szoktam hallani, így az 1 órási kimaradt. Meg is látszik az eredményemen, alíg szereztem ma pontot.
Szia! Sajnos én is így vagyok ezzel. Ébredés után az első a számítógép, lefekvés előtt is itt ülök előtte és napközben is nagyon sokszor.
Köszöntelek a fórumon egyébként.
Szia!
Itt nem akar senki leszokni a netről. Csak csevegünk néha egy kicsit. Csatlakozhatsz Te is!
Szia Pista!
Ma is sokat kertészkedtetek?
Szia!
A hsz-ek számát tekintve inkább az utóbbi:)))
Üdv itt!
Ez a topik leszoktató rehab topik vagy erösit mindenkit a netfüggésben :) ?
Én netfüggö vagyok totál, el se tudom képzelni már az életemet a net nélkül!! Ezzel fekszem, ezzel kelek, igazi társ! Imádom!!
Szia!
Jó játszózást!!!