Netfüggők! (beszélgetés)
annyit gondoltam rá mostanában, mi lehet vele, erre tessék :)))
elmentek a cuccok a teszveszről?
Én is erre gondolok:)
Hihetetlen dolgot, komolyan!Na, nem csigázni akarlak de ezt ha akarná se lehetne jobban megbonyolítani!
Jó lesz a jövőheti szabi, csak arra gondolj és akkor kibírod valahogy addig. Én legalábbis mindig erre gondoltam :)
Húúú de kíváncsi vagyok mit csinált ez a csaj!!! :)
Így igaz, csak bízni kell!!!!!
Én meg vagyok, jövőhéten szabadságon leszünk, már alig várom.....
Nem, megyek du-ra dolgozni, de semmi kedvem:)
Móni?Hát ő úgy megkavarta az életét ahogy csak lehet!Majd erről részletesebben Ő csak most ezek a dolgok túl lefoglalják:)))
Nem is lehet másképp :)
Te hogy vagy? Szabadnapozol?
Mónival mi van, rég nem járt erre..
Marcsi én is gratulálok!!
Sziasztok!
Hát igen vannak problémák, de bizakodok.
Köszi mindenkinek a drukkolást, jólesik! :)
Csatlakozom!
GRATULÁLOK!!!!
Sziasztok!
Én sem kelek fel éjszaka, de nem is leszek első soha. Marcsi már napok óta első a 4 hetes listán. Meg is érdemli. Megdolgozik érte. Gratulálok!
Csak a dominó miatt keltem fel. Egymás után kettő is volt, így kettőt egy csapásra felvettem, majd visszabújtam aludni és 8-kor keltem fel másodszorra.
Szép, napsütéses napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Hát én meg azt hittem Marusza, hogy ilyen korán keltél! :)
Szép napot mindenkinek! :)
Nincs időm mostanában naplókat olvasni, de most elolvastam Viki naplóját, és megértem ha nincs kedve ide írni.
Viki Én bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Sziasztok!
Kicsit fáradtan, de itt vagyok. Vikivel nem tudjátok mi van? Rég nem jelentkezett.
Hát valami olyasmi! :))
De a lényeg, hogy végre vele lehetek kettesben egész hétvégén! :)
Csinálunk képeket is majd teszek fel ide is! :)
Mert taposom a mókus kereket! :) Kávézom, mert fáradt vagyok, de nem alszom, mert bekávéztam! :P
de nincs hatással a hangulatomra! :)
Hát igen! Jól hangzik a 7végi progi! Majd mesélek! :)
én már magam sem tudom,hogy vagyok vagy sem:))))
de majd kiderül....
Sziasztok! Remélem ma már nem pasifront fog felettünk uralkodni! Uralkodjunk mi felettük!
Nálunk hol esik, hol süt a nap. Április szeszélyes! De majd a május! Az már szép hónap, hiszen a szerelmesek hónapja. Mondjuk én nem vagyok az (de kár!) vagy hála!