Netfüggők! (beszélgetés)
Itt is szakad az eső.
Timcsy gyógyulást Jocinak, minden rendben lesz vele és hamar otthon volt lábadozni a Te segítségeddel.
Én is úgy gondolom hogy minden ok lesz :)
Köszi :)
Sziasztok !
Nagyon hideg van, szakad az eső.
Jocit most ott hagytam Makón a kórházban hazajöttem majd vissza megyek később , remélem addigra kihozzák a műtőből.
Vigyázz nagyon magadra, és nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.:-)
Biztos, hogy ez is nagyon fájdalmas betegség, még ilyenről nem hallottam, hogy az ízület meszesedik.
Lehet, hogy nekem is ilyen bajom lehet, csak én azt hittem be van gyulladva.:-(
Egy lány szomorú ábrázattal érkezik haza a randiról. Kérdezi tőle az anyja:
- Mi a baj, kislányom?
- Béla megkérte a kezemet...Nem tudom, hogy mit tegyek, hiszen ő ateista. Még a Pokolban sem hisz.
- Nem baj, drágaságom, menj csak hozzá, majd mi ketten együtt bebizonyítjuk neki, hogy téved.
Két cimbora sokáig kimarad egyik éjjel, és szóba kerül, hogy kinek mit szól otthon a felesége. Azt mondja az egyik:
- Én nem értem, hogy a feleségem hogy csinálja, de ahányszor későn megyek haza, mindig ébren van. Óvatosan nyitom a kaput, lábujjhegyen megyek be a lakásba, nem kapcsolok villanyt sem. Amikor a legnagyobb csendben próbálok beosonni az ágyba, az asszony felugrik, és elkezd ordítozni velem.
- Nem jól csinálod, haver! - mondja a másik. - Én ilyenkor jól becsapom az ajtót, felkapcsolom a lámpákat az egész házban, hangosan lehúzom a vécét, nagy hévvel beugrom az ágyba, megszorongatom a feleségem, és azt mondom neki: "Most azonnal akarlak!" Na, ilyenkor mindig úgy tesz, mintha mélyen aludna.
Öreg bácsi beleharap az almába, mire ott marad a felső fogsora.
Beleharap még egyszer, mire ott marad az alsó is.
Eldobja az almát
- Nesze vazzeg, edd egyedül!
Felszáll a vámpír a buszra, a hátán egy hatalmas koporsó. Az egyik ember nagyon nézi, bámulja folyamatosan.
A vámpír türelmes; egy darabig, majd megkérdezi ingerülten
- Mi van köcsög,… nem láttál meg étel hordót???
Jó nagy bunkó vagyok :-( nem is köszöntem :-(
S Z I A S Z T O K