Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha a dátum megvan,akkor onnantól kezdve a helyre nincs gond.Csak a Vb-nek legyen vége.:)
Egyébként meg,az hogy szétszéledtünk,ez nem csak erre a fórumra érvényes.Mióta klubok vannak a legtöbb régi fórum szétesett.Úgyhogy nem hinném,hogy ez egy emberhez lenne köthető.
Arról nem is beszélve,hogy mindenkinek ezer meg egy dolga van.Speciel, én is most ültem ide a géphez 10 percre és már itt sem vagyok.
Úgyhogy legyetek jók és fel a fejjel!
No csók mindenkinek!
Ne hogy már feladjátok a találkozó esélyét, hiszen össze fogjuk hozni. Hogy mikor, hát ez a kérdés? Ez Tőletek is függ. Én nagyon szeretnék Veletek találkozni, olyan jó lenne, nemcsak így a fórumon keresztül, de élőben is beszélgetni, ismerkedni.
Tehát: én benne vagyok továbbra is a találkozóban.
Nem tudom, hogy Kriszta még állja-e a dolgot, hogy hol legyen? Ha igen, akkor csak rajtunk múlik, egyeztetünk és összejövünk.
Most már nekem sem lesz semmi, elmúlt a szülinapom, elmentek a németek, nincs semmi programom, de még Szilvásváradra szeretnénk eljutni, de ebben az esős időben várunk vele.
Tehát: várjuk Kriszta javaslatát, hogy hová gondolta és el tudja-e intézni?
Melinda megint nagyon hallgat, pedig Vele is szeretnék találkozni! Tudom igértem, hogy egy csabai találkozóra jöjjön el, ezt most is állom, és szívesen veszem, ha nálunk alszik.
Na davaj, gyertek az ötletekkel!
Mindent ami eszünkbe jutott, ami történt velünk aznap....
Mindenkit kérek aki még néha benéz, hogy tényleg ne hagyjuk, hogy kimúljon az egyik kedvenc fórumunk ahol nagyon sok barátra tettem/tettünk szert!
Pista nagyon jó, hogy felhoztad ezt a témát....hátha még időben tehetünk valamit.....
Néha eszembe jut, hogy mi a nyavaját tudtunk írni egész délután mikor pörgött a fórum.:)))
Ma már jó ha 2 naponta bejelentjük, hogy esik az eső.:DDD
Jaj Pista annyira igazad van...és én annyira sajnálom.
De tudod azaz igazság, hogy sokan egy emberke miatt maradoztak el, de már ő se nagyon van itt, tehát mindenki ide vissza!!!!:)
Ja és a találkozó.......szép is lett volna:(
Sziasztok!
Hiányoztok. Nagyon szétszéledtünk. Hajni és Zoli egy ideje már nem is tag.
Milyen nagy lelkesedéssel szerveztétek a találkozót és nem lett belőle semmi.
További szép napot mindenkinek!☺
Sziasztok!
Pista nem mész ritkaság számba, mert az én férjem sem nézi. Nem is szereti a focit.
Általában más az ízlésünk a TV műsorokat illetően.
Meg sok egyéb másban is.
Nálunk is viharos szél van. Kíváncsi leszek, hogy az idén egyáltalán lesz nyár? Mert nem úy tűnik.
(Jaj, ezt már írtam egy fórumra, ha kitiltanak emiatt!)
Sziasztok!
Borzasztó ez a rossz idő!
Utálom a focit,úgyhogy én aztán tuti nem nézem a meccset!:)
Inkább minden mást!
Sziasztok!
Már nagyon hiányoztok! Tudom, hogy én is régen nem írtam ide, de azért sokszor gondolok Rátok.
Nézitek a meccseket? Hát meg kell mondjam őszintén, hogy ezek a nagy csapatok: francia, olasz, - mit tudom én még melyik - nagy csalódást okoztak. Olyan semmitmondó kis csapatok úgy megverik őket, mint a szart! Már bocsi érte, de tényleg így van. Nekem eddig a Mexikó - Franciaország meccs tetszett a legjobban. Megmondom őszintén, hogy a franciáknak kezdtem el drukkolni, de olyan gyengék voltak, hogy egy Mexikó simán megverte őket. És az volt a legpörgősebb meccs számomra.
Most megy az olasz meccs! Hát szegényeknek nagy a fű, ezért nem tudnak focizni! Azt mondja a férjem, hogy még a magyarok is elfocigatnának az olaszokkal.
sziasztok csajok,fiúk!
hogy vagytok?
én végre kialudtam magam.már magamat sem bírtam elviselni,olyan fáradt voltam.:)))
kikaptak a németek,hát menten meg üt a guta:(
pedig végig nekik drukkoltam.
szép napot mindenkinek.
Itt már esik az eső.
Olyan az idő,hogy az embernek semmihez nincs kedve.
Pedig lenne mit csinálnom:(
Sziasztok!
Itt még süt a nap, de be van igérve a záporeső, zivatar, felhőszakadás, csupa jók!
Szép napot mindenkinek!
itt elkezdett borulni:(
Hát Mexikó sokkal jobb volt. Én a VB alatt még egy meccset sem néztem végig, de ezt igen!
Nagyon jó volt!!!
2:0 a mexikónak.
HAJRÁ!!!!
hát akkor a kedves embered mit nézett?
téged?
holnap h.dolgozol?
jó éjszakát,szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mos már elköszönök!
jó éjszakát mindenkinek!!!
gondolhatod, Ő se látta a gólt!:)
Igazi nő vagyok , 3 helyre figyelek egyszer vagy 4?:)
te kis összetett.
Miki biztos örül neked,h.csacsogsz folyamatosan
ezt sejtettem:)))))
mondjuk én is csak annyit láttam,h mindenki össze borult,néztem is nagyot:)