Netfüggők! (beszélgetés)
barmit irnek az a rosz hangulatom eredmenye nem az okozoja
Kriszta es Marika neni: mindenki itthon van.Bal labbal ebredttem ,faj a fejem,a reggel a gyomrom is fajt. es kb ugy erzem magam mint egy felmoso rongy.A legnagyobb baj ,hogy nincs magyarazat es igy nem tudom ,hoy kell kimaszni belolle
Egy szívemnek kedves személy fűzött nekem karkötőt,az énemnek megfelelő kövekből.Remélem kis béke költözik a nyugtalan világomba.:)
Neki meg egy kis pénz a bukszájába.:)
Szia Ibikém! Hogy telik a vasárnapotok? Otthon a család?
A fiúk a bányában dolgoznak!
A mi fiúnk meg inkább dinnyézik, mint itt van!
szia Ibi!
mizu?
Marcsi!A fiúk alszanak?
Persze,benézek és aranyosak vagytok!!
Puszi!!
Köszönöm. Én is szép napot kívánok!
Tényleg nagyon klassz görögös.
Örülök, hogy jöttél a fórumra, gyere máskor is!
Köszönöm szépen!!!
Kellett valami találó név,és úgy akadtam erre...)))
Hisz vezetéknév is keresztnév is va benne..)
Görögösen is cseng, szóval nekem is tetszik!!
Szép napot kívánok!!!
Jó neved van! Gratulálok jól kitaláltad.
Na megszólalt öreganyátok!
Én is imádnám! És szeretem az olaszos és spanyolos hapsikat is.
Hahaha!Pista!Tudod élni sem tudnék pasik nélkül.De olyan jó őket szidni!Én egyébként is az örök elégedetlen kategória vagyok,mert a nőket ugyanolyan elánnal szidom.:)))
Na Pista!Te vagy a mi Kabir Bedink?Vagy inkább Omar Sharifunk?Imádom ezeket a karakteres arcú színészeket!
Mindez én leszek.:DDDDDDDDDDDDDD
Végre, hogy hallok valami jót is tőled a pasikról!DDD Eddig csak negatívumokat hallottam.
Ez jó!Lesznek beduinok,meg Kabir Bedik,Meg mindenféle jó képű arabos kinézetű színészek.:)
Én úgy döntöttem,még nem ebédelek,hanem kihúzom amíg lehet.Estére külön programot talált ki nekem a Laci,úgyhogy későn fogok hazaérni.Milyen jó,hogy pasik vannak a földön.:))))Egyébként is úgy unatkozom esténként.....:)
Majd csinálok az alföldön minálunk egy oázist. Itt megpihenhet és vízhez juthat ember és teve egyaránt.:DDDD
Sziasztok!
Túl az ebéden itt vagyok Veletek.
Az Alföld elsivatagosodik és tevékkel fogunk közlekedni.
Jó sokat csacsogtatok, visszaolvastalak benneteket.
Kicsit lusti vagyok így ebéd után.
Sok mindent nem gondoltak még ezen kívül. Én semmit nem hiszek el az ilyen jóslásokból. A globális felmelegedés sem egészen biztos, hogy úgy van ahogy itt beadják nekünk.
Ezt már akkor mondták,mikor én még általános suliban alsós voltam.Jártam környezet szakkörre és ott mutattak olyan diákat,hogy mi várható.Gondolom,akkor még nem gondolták,hogy a globális felmelegedés magával hozza ezt a szélsőséges időjárást.
Elnézést kérek ,hogy az aszály szót pontos j-vel írtam. Gyanús volt, de mindent én sem tudhatok.:DDDD
Nem biztos. Lehet, hogy jövőre soha nem látott aszáj lesz. Eddig azt mondták, az alföld el fog sivatagosodni. Most ennek semmi jele. Most nem is mondják. Ha megint lesz aszájos év akkor megint azt mondják.
Hát,lassan kopoltyút és uszonyt kell növesztenünk.Lehet a következő generáció már így fog mutálódni.:))))
Az lehet, hogy nem a legjobb időpont, mert az utóbbi időben szeptember elején sokszor volt esős idő. Az is igaz, hogy nyáron és tavasszal, de még télen sem volt ennyi csapadék soha mint ebben az évben.
Mi 18-án indulunk,és 23-án jövünk haza.De lehet már előtte este a gyerek miatt.Ljubljanában nagyon hasonló időjárás van ,mint itt,úgyhogy lehet bármilyen idő.Tavaly kifogtuk,mert nagyon meleg volt.:)De ha nem lesz kánikula akkor sem baj,mert szép környékek vannak arra,úgyhogy majd kirándulunk.
Most nem érzem magam kimerültnek!Sőt!
Lehet keveset iszom,inkább az a baj!:(
na tessék :((
Kriszta nem azért fáj a fejed mert kimerült vagy?