Netfüggők! (beszélgetés)
Rá adásul nekünk vannak rokonaink Miskolcon, és ciki, de nem hallottam róla, hogy földrengés volt.
Én nem szeretem ha megy a Tv, engem zavar, a háttér zaj,ha megy is, hangzár van rajta.
Tv nélkül el vagyok, de internet nélkül nem.
Igen most mar tudom mirol van szo, tenleg finom
figyelj, tevedni emberi dollog,folleg ha az ember gyorsan ir es uttana indul tovabb, porgos napom volt ma es emg kell egy kicsi mig megnyugszom. Rollam es a ferjemrol nem tudsz semmit.Mivel a kerdesed ilyen stilusban tetted fel nem valaszolok.Ha beszelgettni akarsz barmirol vellem ok, ha bantani akarsz engem vagy csaladom , meg egyszer nem leszek olyan hulye ,hogy barkinek valaszoljak.Es bocsi nem lattok olyan jol ,hogy attudjam olvasni amit irttam
Káposztával töltött paprika, csak a paprikának a neve az, hogy almapaprika, olyan kerek kis paprikák, biztos ismered ezt a fajtát.
Nem almával töltött.
Szia Maruszja! Köszönöm a figyelmességed.
Telire rakott dinye , almaval toltott paprika min olyan dollgok amikkorl nem is hallotam
A flrjednek segíttettél? Mit kellett annak a jóembernek segíteni? Egyáltalán, hogy érted meg a románt??? :-))
nem, palinka lesz. Lesz munkasom a tellen is de a tavaszal es jovo nyaron sok
a ferjemnek is segitettem, most furosztottem gyereket, mar agyba van
Ráadásul a héten már harmadszorra volt Miskolcon földrengés.
Én emlékszem, amikor nálunk is volt. Akkor még Andikám kicsi volt és éppen mumszos. A férjem ment Szegedre, így ketten maradtunk otthon. A házunkat éppen akkor állványozták fel és csak úgy zörgött minden. Az emberek az utcára vonultak pizsamába, hálóingbe. Én maradtam úgy döntöttem, ha meg kell halni, akkor itt együtt a lázas, beteg gyerekemmel haljak meg.
Ja, amikor a konyhában vagyok akkor is mindig szól valami: vagy a TV, vagy a rádió, de csendben nem csinálok semmit.
Hát én úgy internetezek, hogy közben megy a TV nekem olyan háttér zajnak. No meg a férjem nézi. Nálunk minden este helyszínelnek, mert a férjem ezeket a sorozatokat szereti. Nekem meg tök mindegy, hogy mi megy, mert úgy is félig háttal vagyok neki, azaz inkább oldalt.
Most hallom tőled, én Tv-t nem nagyon nézek, interneten szoktam olvasgatni a friss hireket.
Szia Melcsi! Örülök Neked! Nem mész sehová a hétvégén?
Szia Mama!Az én kedvencem is az a savanyú :) Imádom :)
Én is Zsuékra gondoltam ma mikor mondták,hogy volt! :(
Hát annyira nem voltak már kicsik, de olyan félig pirosak, szóval éretlenek voltak az tuti.
Az én kedvencem a káposztával töltött almapaprika, mert az olyan fincsi csípős.
Hallottátok, hogy Miskolcon földrengés volt. Remélem Zsu és Mónika nem ijjedtek meg nagyon.
Hát mostanában ez a nem mindennapi időjárás, mi minden van már itt is: tornádó, földrengés.
Lehet hogy félre értettelek, kis dinnyéket raktál el savanyúságnak? Vagy tévedek?
Amikor anyósom élt, akkor nekünk is volt minden finomság.Nagyon jól tudta el rakni a savanyúságokat.
Volt csalamádé, zöld paradicsom, paprika saláta, uborka, alma paprika, káposztával töltött paprika.
Ez az igazi!!!
5 nagy üveggel. Te is szereted? Már régen nem csináltam, de most kaptunk egy csomó éretlen dinnyét, - no és persze érett dinnyéket - is. Barátaink vannak Medgyesen, minden évben tőlük szoktunk kapni sárga- és görögdinnyét egyaránt.
Sokat raktál el ? Mert akkor megyek érte :-)))
Sziasztok!
Én ma dinnyéket tettem el télre. Remélem jól sikerült, mert nagyon szeretem.
A kiskutyát oltásra kellett vinni.
Holnap anyósomnál főzünk, azaz a férjem bográcsost készít megint. Remélem délelőtt nem lesz sok domi, mert azokat nem tudom majd felvenni.
A szilvát befőzöd? Lekvárnak?
szilvat szedttem ,fozttem mosogattam, ... es hallgattam a gyerek akarat nyilvaitasat
Azt ne mondd, hogy dolgoztál? Mit csináltál ma?
koszonom az elvicelt fejfajson kivul jol vagyok. Piheni? az mit jellent?Majd a "Rakoci odalba"
Szerbusz Ibi! Hogy vagy? Jobban vagy már?
Ugye pihengetsz?
Nem csak ezzen.En ma kimondottan probalttam behozzni a tegnapi kiesesem
Szerbusztok!
Nagyon laza nap volt most itt a fórumon? Mi történt?