Netfüggők! (beszélgetés)
Szia!
Ma már nem bagolykodok, de holnap gyere kicsivel hamarabb!:)
Sziasztok!
Megfürödtem, hajat mostam. Holnap kontroll.
Kriszta! Köszönöm szépen és Ibinek is a bókokat.
Ibi! Örülök, hogy jobban vagy!
Pista van éjszaka is csak másik fórumon. Itt ritkán van valaki esténként. Vikinek még ráérnek a fájások később is.
Persze mostanában Ő is ritkán van.
Zsu és Mónika is.
Mama,a korodhoz képest igen is jól nézel ki.És felesleges azt írnod,hogy csúnya vagy,mert nem igaz!
Ibi,hogy vagy?Meggyógyultál már?
Csajok hol vannak?Dolgoznak?
Viki vannak már jósló fájásaid?
Köszönöm, akkor letagadok 10 évet.
Aranyos vagy a Ibikém!
Megcsinálták a naplómat! Úgy örülök neki!
Sziasztok.
Szia Móni!
Ott is fúj a szél?
Program?Mentek Egerbe?
Sziasztok! Almás pite, az jöhet nekem is :-)))
Nem baj, ha kihagytad a fahéjat belőle, utólag is le lehet szórni fahéjjal.
Az este jól alakult, de nem sokáig maradtak, már 8-kor mentek is vissza, fél 4-re értek le.
A házigazda felesége hozott jó sok lekváros palacsintát.Megint jó sok piát hoztak, már csömöröm van tőlük. Fáradtabnak érzem magam, mint amikor dolgozom.
Este hogy jártam, el akartam mosni a bográcsot, magamhoz öleltem, hát jó kormos lettem tőle, még anyunak a kabátját is össze kormoltam.:-)))))
Még jó, hogy van mosógép,ki mostam a ruhákat, csak nem száradt még meg. Most szép idő van, gyönyörüen süt a nap.
Nem lett rossz a pite,még így sem hogy nincs benne fahéj.
Hol az autóm?????Telefonáljanak már!!!!
Sziasztok mindenki!
A férjem elvitte a kiskutyát oltásra. Már közel 15 ezer forintot költöttünk csak az oltására.
Holnap megint megyek kontrollra. Egyből a röntgenen kell kezdenem, utána le az osztályra.
Ügyes vagy, nyitva van az ablakom küldjél egy pár darabot, szívesen megenném. Fahéj nélkül is fincsi lehet. A húgom pl. a fahéjtól meghalna. Fiatal korában úgy mentették meg, mert bedagadt tőle.
Paki ügyes kisfiú!
Sziasztok!
Lelassult a fórum megint.:)
Ma is simán ment a Paki oviba.Leadtam a kocsit vizsgára.Remélem hamar kész lesz.
De látszik,hogy szét szórt vagyok,mert csináltam almás pitét és az almába nem raktam fahéjat.Ez ,most ilyen vicces pite lesz.:)
Hát nem sokat mesélt.Hiába kérdeztük,nem mondta,hogy mit csináltak.De evett,és ez már jó.:)
az óvónő mondta,hogy sokat játszott.Ügyes volt,aranyos.:)