Netfüggők! (beszélgetés)
nanáá,leírhatná priviben nem? :))))
amúgy szép estét lányok! :)
Hát igen, jó gondoltad, felcsigáztál, de szerintem a többieket is, ha majd olvassák amit írtál.
Fodrász miatt képes vagy ki hagyni a kezelést? Az egészség fontosabb, mint a szépség.
De sokat jársz fodrászhoz. Valakinek akarsz tetszeni? :-)))
Szegény te és apukád, a páromnak a nagymamájával ugyan ez volt a gond, akkor mi nem akartuk elhinni, mert akkor találkoztunk először ilyen esettel, szegényt azt hittük direkt csinálja, de a végén rá jöttünk, hogy ez betegség.
Mi esetünkbe, nagyon sokszor panaszkodott az orvosnak, hogy mi 3 hete feléje sem nézünk, közben minden nap mentünk hozzá.
Szomorú dolgok ezek.
A kezelésen ma is kabaré volt. Ott volt a egyik fiatalabb pincér gyerek. Ő mesélte, hogy a hétvégén nagy lakodalom volt itt Békéscsabán és a lakziból mesélt sztorikat, amelyeket ide nem írok le, mert lehülledtek rajta, ilyet még soha nem hallottam, de állítom Ti sem. Tudom most felcsigáztalak benneteket, de hátha valaki olyan olvasná, aki jelen volt nem szeretnék személyeskedni. Végül röhödtük a kezelést.
Pénteken nem megyek, mert fodrászhoz megyek, majd csak hétfőn.
Szia Mónika! Megmondom őszintén még mindig szenvedek egy kicsit. Ma franciasalátát ettem egy akármivel (se nem kifli, se nem zsemle, nem tudom a nevét).
Végül is egyiket sem kellett, amit írtam.
Hogy apu mivel? Óh rengeteg mindennel. Sok apró dologgal, feledékenységével. Nem akar felkelni az ágyból, mindent a keze ügyébe kellett pakolni, amikor hazaértem csörgött a telefon, ő volt. Hogy jaj bedugtam a mobilját a töltőre és nem éri. Ki voltam tőle, de ez csak egy dolog. Kerestette velem, hogy hol van a tegnapi leves maradék. Mindenütt bekerestem, nem találtam, mondja a húgom, hogy ő tegnap este megetette vele. Akkor hogy nyissam ki a bejárati ajtót, hogy az ebédet hordónak ne kelljen becsöngetnie hozzá.
A katéter bent van neki, pisilni nem kell kimennie.
Na de jó, hogy nem kellett használni.
Akkor ezek szerint jobban vagy. Mi volt ma a kezelésen? Apud miért idegelt ki?
Sziasztok!Igen,küldött egy szívecskét :)))
Írtam neki,hogy azonnal keressen meg!Úgy hiányzik már! :) Még fórumot is indítottam ,hogy megtaláljam,de senki nem tudott róla semmit!nézted a naplóját?Mekkora lett Zsuzsika,és Fercsus! :)))
Móni ne túráztasd magad,mert bevonzod a sok szart!
Ülj le,fújd ki magad!:)
Hahahahah....vicces vagy:)
üdv Évának!
Rég?????azért nem volt az olyan rég.....
mi baja a netnek?szerintem először elég lett volna otthonról felhívni az ügyfélszolgálatot és ott úgy is látják a hibát és megmondták volna, hogy mit tegyél....vagy csak várjál...nekünk a múltkor ez volt!!
Évánál.Így igen.
Neked csésze:)Műanyag nem volt:)
csak így nem tudom,h Ákossal este hogy fogunk tudni kommunikálni.Rég voltam ennyire feszült:(
Hali!
Látom neked is jó napod van....nekem is, reggel kaptam Mikitől egy tök szép csészét, már sikerült is összetörnöm....ÁÁÁÁÁ!
KInél vagy?
Akkopr holnapra maradt a doki???
sziasztok szép napot mindenkinek.
Meg öl az az ideg,reggel elaludtam nen tudtam elmenni a dokihoz.ez az egyik.
Kettő elromlott az internetem nem tudom mi lelte nem tudom használni.Így koleganőmhöz kelett jönni,h egy kakás levelet el tudjak küldeni.szóval a hócipőm ki van.
Késöbb megyek a szolgáltatóhoz,de rájuk borítom az asztalt az biztos!!!!!
Kíváncsi vagyok mi vár még rám ma:(
Igen mert a kólában sok a szénsav.:))))
Hogy vagy Zsu?
Szia Kriszta!
Tudom nem pont erre jó, de amikor csak a gyomrom fájt akkor régebben lehúztam 2dl nem hideg kólát egyszerre és az mindig segített:))
Sziasztok!
Mama egy kis szódabikarbónás víz csodát tesz.Igyál egyet.Utána feküdj le aludni és mire felkelsz valami csak történik.:)
Szia Mama!
Amikor én úgy voltam mint Te most akkor úgy oldottam meg, hogy popó a wc-re magam elé meg egy vödör:)
Sziasztok függők és függetlenek! Megjöttem a kezelésről. Ma nagyon szarul aludtam, mert az este bezabáltam. Egész éjjel éreztem, hogy hányingerem van, még most is. Nem is tudom, hogy a számat, vagy a fenekemet tartsam a WC fölé.
Javaslatot kérek! (No jó, ez vicc volt, de tényleg elég szarul vagyok és tiszta fehér).
Tudom,tudom!O)
Jó éjt mindenkinek!O)
Én is lefekszem lassan.
Jó éjt mindenkinek!
Na itt az idő, hogy mindenkitől el köszönjek.
Jó éjszakát mindenkinek!!!
Holnap majd jövök!
Sziasztok Puszi mindenkinek
Bocsi domi van! Ha közben eltűnsz Mónika, akkor aludj jót, holnap találkozunk.
Domi után még benézek ide.