Netfüggők! (beszélgetés)
Komolyan?Én azt hittem a kutya jobban tudja! :))
A barátnőm,hozta délután dobozban!Mikor kidugta a kis fejét,azonnal ellágyult a szívem,és haza kellett hoznom!:))
Hát igen a cicákba az a jó, hogy hamar megtanulják, hova kell pisilni, kakilni, nem úgy mint a kutyáknál.
Mesélj, hogy került hozzád a cica? Találtad? Vagy valaki adta ajándékba?
Hűű mama,annyira,de annyira sajnállak,és átérzem! :((
Öreganyám is ilyen "különleges"!Tudod,ma mentem vásárolni,és hiába kérdezem,mit szeretne enni,azt mondja kaffogva,nem kell semmi,mikor hazaérek,akkor az nem jó,amit viszek,és természetesen az én főztöm sem mindig jó,és kicsit kiidegel!De más miatt is,kikészít,hajjaj,ha mesélni tudnék....
Fiú, vagy kislány cica?
Marcsi, voltál apukádnál, vissza is jöttél?
hát köszi! :)
Első napja,gondoltam,hogy foscsi lesz,van neki alom,hamar meg fogja tanulni,hol a helye!Most tv-t néz,épp,hogy nem röhög! :)))
Itthon vagyok. Apu nem vacsorázott, mert azt mondja, hogy nem éhes, különben is evett már délután valamikor. Amit főztem neki nem ízlett. Most elmondta, hogy milyen levest szeretne enni. Hát azt megcsinálni? Nem lesz semmi. A lényeg, hogy reszelttészta levest akar enni, amibe nincs zöldség, esetleg csak egy kis répa és kicsi só, víz. Még soha nem csináltam ilyet.
Bevette a gyógyszerét. Az a baj, hogy már vagy 3 éjszaka nem aludt, csodálom, hogy még bírja alvás nélkül.
Nálam nagyobb állatszerető,imádó nincs a környéken! :) Komolyan,nem tudok úgy elmenni egy állat előtt,hogy ne beszéljek hozzá,vagy ne simizzem meg!:))
Kicsi még,és rossz,alig bírtam ma vele!De nagyon nagyon édes kis dögöcske! :)
Igen,semmi más állatunk nincs,csak ez az egy cicó! :)
Na sziasztok! :)
Hűűű ez a mai nap kissé sok volt megint!Tiszta kaland :D
Nektek,hogy telt?:)
Bocsi Marcsi, ha megsértettelek valamivel, nem akartalak. Olyan,hogy erősítés nem ismersz, és az orvosok se írtad. Félre írtam akkor ezek szerint, én nem tudom, csak hallottam, hogy be ment le gyengült szervezettel a kórházba a beteg, és fel erősítették, és sokkal jobban lett,infuziót adtak.Én erre gondoltam. Nagyon sajnálom, hogy gyógyíthatatlan beteg apukád.
Minden képen írjál ha vissza jöttél apukádtól, hogy mi van vele?
Igen, ma volt az orvos nála. Kórházba nem utalta be, mert nem gyógyítható. Olyan, hogy erősítés, olyat nem ismerek, de az orvosok se.
Nem soká feljön a férjem a kutyasétáltatásból és átmegyek hozzá megnézni. Gyógyszert írt fel neki megint, a többi legalább 20 mellé.
Sajnos már nem fogadják kórházba, mert gyógyíthatatlan. Csütörtökön lesz kész a prosztata eredménye.
Sziasztok! Marcsikám mind veled vagyunk, nélküled sem tudnánk meg lenni itt a fórumon. Bármi nyomja szívedet, nekünk elmondhatod, ha nem akarod itt a közösbe akkor privátba írd meg.Azért vagyunk itt, hogy a jót, a rosszat, meg osztjuk egymással.
Reméljük nem lesz semmi apukáddal.
Köszönöm.
Sziasztok! Nem tudok meglenni nélkületek!
Ma megyek tornázni, meg a tesómhoz, de holnap itthon leszek, és lesz időm itt lenni.
Szép napot kívánok mindenkinek!!!!!!!
sziasztok
Maruszja jobbulást apudáknak!!!!!
sziasztok!
roppant mód fáj a fejem.:(
Marcsi sok erőt!
Nagyon sajnálom, hogy már így érez.....
Te hogy viseled?
Szia Mama!
gyors jobbulást neki.....jobban lesz!