Netfüggők! (beszélgetés)
háhá,deee,még mindig :DDD
:))) nanáá,nekik is kell!Cicóm hagy enni engem,bár ma mikor főztem csimpaszkodott a lábam szárán a maszatja :)))
Na itt vagyok, vissza olvasok. Remélem már nem a kajáról beszéltek, mert kezdek megéhezni.
Megtízóraiztunk. Kimentünk a konyhába és bevágtuk a maradék sült csirkét. Persze a kutyák is jöttek egyből ki hozzánk.
Fincsi nagyon! :))
Itt a recept Ibi
amúgy a végén,az apróra vágott vöröshagymát,megpirítod(barnára),és azt rakod rá a tetejére,és úgy rakod be a sütőbe sülni,tejföllel esszük! :)
Nekem, ami krumpli bármi jöhet, imádom a krumplit mindenképpen.
Éliás, Tóbiás egy tál dödölle...
dehogy sértődik meg,nem olyan! :)
Na Kriszta,már tudom mit fogsz enni ha jössz hozzám:szalmakrumplit :DDD
úgy is imádod a krumplit!Ja meg a dödöllét is megetettem veled,az is krumplis! :DDDD
Na-na lányok nem veszekszünk a sült krumplin.
Én komolyan éhes lettem. Ahogy kijöttem a fürdőből a férjem a számba dugott (na mit?) nem azt, hanem egy csokit. Ilyen 2 pontos egyikét, mert a másikat Ő kapta be. Közben én meg sósat kívánok.
Én azt tepsis krumplinak hívom. Nagyon fincsi, főleg ha egy kis húsos füstölt szalonna is sül vele együtt.
Kriszta ne hogy mar meg haragudj. Nem vitatkozom a tudomanyodon ,mi maskep mondjuk , maskep keszitjuk. Kb olyan az ize mint a cipsznek
Nem sütök semmit és sehol!
Egyébként meg nekem minden sült krumpli,akárhol készül.Kívül vagy belül.
hat itt a ti fajta sult krumplitokhoz sult hust, sult felvagotat, kolbaszt sutve, En neha tojast vagy csak kecsapot teszek. Amugy itt vagjak hoszikas csikokba is sot mi ugy szoktuk , mert allitolag konyeben lehet forgatni. Nem csak egy rendet teszunk mint a karikasnal es nem kis olajban vagy zsirban ha em sok olajban vagy zirban keszul. Elepi mindenkep a krumplit az olaj
Próbáld meg kisütni a sültkrumplit olajban a sütőben,olyanra mint a tűzhelyen! :)))
a szalmát,tepsiben szoktuk,karikára vágva,kis zsírral,vagy oljjal leöntve,és vizet is adunk hozzá!A sült krumplit tűzhelyen szoktuk,sima olajban :) szalmát,hurkával,kolbival szoktuk enni,vagy hagymás húshoz :)
Na,de nem tök mindegy,hogy mit hol sütnek?:DDDD
Krumpli az krumpli!Finom itt is ott is!
Hat erre felle ep forditva van elnevezve
szalmakrumplit sütőben,sült kr.tűzhelyen :)
Igen de a sult krumplit lerben sutik, mig a szalma krumplit a tuzhelyen.
szalmakrumpli,amit karikára vágunk :)
Olajban sult. vagy zsirban . Palacsinta vasban , vagy erre van kisebb fajta ust
Kellemes sétát, én meg megyek a kádba. De én is visszajövök még, hiszen még lesz domi is.
Szalma krumplinak ugye a sült krumplit nevezed?
Megyek sétálni, majd jövök vissza. Aki nem lesz már addigra, annak akkor jó éjszakát, és szép álmokat kívánok. Puszi mindenkinek. Még vissza jövök.
Gyerekek! Mindjárt éhes leszek. Igaz, hogy tudjátok mit vacsoráztam: sülttököt (mert még volt, sőt még 1 db mindig van) és szőlőt. Jól összejön ugye?
En a szalma krumplival vagyok igy, de azert eszem mint ha utoljara ennek.
Hű, de imádom. A múltkoriban volt nálunk, a férjem nem ájult el tőle.