Netfüggők! (beszélgetés)
Szia Mónika!
Szerintem is undorító dolog, ha valaki ellopja a sírról a virágokat. Akár virágárus, akár csak egy egyszerű temetőben sétáló, vagy van, aki csak direkt erre megy rá.
Andikám sírjáról is lopták már el a virágot. Ilyenkor én is a hajamat tépem mérgemben, hogy száradjon le a keze az ilyennek! De ez még csak finom kívánság, tudnék ennél sokkal szebbeket is kívánni az illetőnek!
Remélem leszel délután és jó lesz a laptopod. De ha nem jó, akkor lépj be a társad gépére, biztos megengedi.
Szép jó napot lányok! Marcsikám ne haragudj, totál le fagyott a laptopom mire vissza jöttem a sétából, a másikat meg nem akartam be kapcsolni. Valamit csinál vele reggel az emberem, de nem tökéletes.Azt mondta délután átviszi a haverjához, és megnézik.
Én nem rég keltem fel, most reggeliztem, most megyek fürödni, és megyünk ki a temetőbe.Vacilálunk, hogy most megvegyük-e a koszorukat minden hova, mert jövőhéten nagyon drága lesz, csak attól félek, hogy úgy járunk mint nagyon sokszor, hogy mire kimegyünk jövőhéten nem lesz meg a virág meg a koszorú.Nem tudom miért nem lehet be kamerázni a temetőt, hogy láthassák, hogy ki lop.Undorítónak találom az ilyet. Aki ellopja a virágot, és tovább viszi az ő szereteihez a sírjához. De mondtak már olyat is nekem, hogy maga a virág árus szedi le, és újból eladja, hát ez is undorító.
Na megyek készülődni. Nem ígérem, hogy jövök délután, attól függ mi lesz a sorsa a laptopomnak.
Mindenkinek puszi. Sziasztok.
Pista tényleg el tűnt, most már én is kezdek aggódni, hogy mi van vele.
De voltam. Mondjuk délután sétáltunk egy nagyot. Délben meg én voltam apunál ebédeltetni.
Most elköszönök, jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Találkozzunk holnap. Puszi
Nem fent vannak az ágyon, valamit néznek. A kicsi alattam, azaz a székem alatt.
Most szólt a férjem, hogy meddig akarok még maradni, amikor már domi sincs?
nah igen,nálam is ez szokott lenni!Vagy megcserélem a betűket! :)))
fiúk alszanak?
Akkor okké, hogy válaszoltam.
Gépelni meg hát onnan tudok, hogy gyerekkoromban elvégeztem 2 éves gyors- és gépíró iskolát. Ennek már 43 éve. Tehát 43 éve gépelek.
én is,én meg az extől vettem vissza!Rakott a gépemre új vírus irtót,meg hozott a benzinkútról cigit!
Tényleg,egyik nap azt akartam kérdezni,hogy Nektek,mióta van netetek a férjeddel?Kezdetektől értetek hozzá?Nem bunkóságból kérdezem!Ne érts félre!