Netfüggők! (beszélgetés)
Nálam a naplómban. jjmarta az itteni neve.
valahol már találkoztam a nevével.
Találkoztunk az utcán Tyka barátnőmmel is és a férjével. Tyka Ő is Hoxás és neki köszönhetem, hogy egyáltalán tag lettem.
Hát én csak kávét ittam tejszinhabbal. Anyósom hozta a habot. Töpörtyűt imádom, kolbászt imádom. Nekem van itthon gyulai kolbászom, májkrémem, sajtom meg olasz felvágottam. Mit is egyek vacsira? Talán legjobb lenne semmit.
nekem töpörtyűm van,bibibííí!:)
Nekem is van itthon kolbászom!Lehet eszek is! :)
Nálunk tele van a város külföldivel. Tudjátok a Kolbászfesztivál miatt. Az előbb néztem képeket a kolbászfesztiválról. Hát nem mondom, mindjárt éhes leszek. Csodás kolbászok.
én is sétáltam :) vagyis mi is!
Sziasztok!Ma én sem vagyok valami húú de lelkes!Mindegy...felveszem a normális énem :DD
Remélem holnap is jó idő lesz.Lebeszéltem egy ismerőssel,hogy átmegyünk hozzájuk,majd séta.
Mobilon beszéltél 1 óra hosszát? Hát akkor jó sokba kerülhetett, vagy mindegy?
Én már itthon vagyok. Jó nagyot sétáltunk. Olyan jó idő volt, szinte még melegem is volt, igaz hogy Fickó néha megfuttatott.
Na ez most jól esett tőletek, máris le nyugodtam. :)))))) Most felhívtam egy ismerősömet és 1 órát beszéltem vele, most már jobban vagyok.
Most leszaladok a boltba, addig is kikapcsolom az agyamat.
Pontosan!
Majd felkerekedünk és meglátogatunk közösen.:)
Igazad van Krisztám! Egyetértek Veled. Ha megbántották azon a fórumon, akkor miért ment volna el?
Majd eljön a mi találkozónkra, így van?
Gondoljatok bele,hogy unatkoznánk a hülye pasik nélkül.:)))
Móni,ha egy fórumon megbántanak,akkor nem kezdek el velük bratyizni.Jól tetted,hogy nem mentél.
OK, én is nem soká megyek sétálni, mert ébredeznek a fiúk.
Na megyek teregetni, meg le megyek sétálni a kutyával. Majd jövök valamikor.
Hát sajna, mi emberek ilyenek vagyunk, semmi sem jó nekünk.Nem tudunk semminek örülni.
Olyan rövid ez a kis életünk, én nem tudom miért nem tudjuk békességben, szeretetben leélni. Mindig csak a veszekedés, civakodás, egymás megbántása.
Olyan jó lenne egy kicsit boldognak lenni!
Óh, Te szegény, akkor van bajod. Én közben a naplómban megcsináltam hallotamra való megemlékezésemet.
Tudod ebben sajnos nem tudok tanácsot adni. Mindenkinek megvan a maga baja csak mindenkinek más-más. Talán nincs is olyan, akinek ne lenne probléma, vagy ha van olyan, akkor én nem ismerem.
Mondtam neki, menjen ki egyedül a temetőbe, én nem megyek vele. Elegem van.Amúgy is napok óta ideges vagyok, mert a régi fórumon,írtak egy e-mailt, hogy ma lenne egy találkozó, és én nem mentem, mert megbántottak, és dühös voltam rájuk, és ezért azt mondtam nem érek rá. Közben aggaszt, hogy mégis csak el kellett volna menni, csak féltem attól, hogy szemre hányást teszek nekik, és ettől meg akartam óvni őket, és magamat is,és inkább nem mentem.
Azt mondta induljunk most el, mondtam neki, hagyjon engem békén, húzzon el innen.
Na már el kezdődött a veszekedés. Tudtam, hogy ez lesz. Engem hibáztat.
Bocsi: sóhivatalba, nem jóhivatalba, már írni se tudok.
Itt vagyok én is. Elmosogattam. Nem mentem lefeküdni, úgy gondoltam, hogy inkább jövök hozzátok.
Mónika! Én regényt tudnék írni a férjemről, de nincs értelme. Minek áztassam el mások előtt, amikor tudom, hogy olyan, amilyen és nekem kell vele élni. Egyedül meg elmehetnék a jóhivatalba, inkább tűrök akkor.
Az rendben van hogy alszik, nekem a hozzá állása nem tetszik, miért nem tudta mondani, hogy neki nincs kedve menni sehova, mert álmos, hátulról jön már napok óta. Nekem már az nem tetszett, amikor apámtól, megkérdezi, hogy messze van-e Dobogókő. Sunyi alak.
Oké. És köszi. Könnyű mondani hogy ne idegeskedjek, folytogat a sírás.Persze ha majd fel kell, engem fog hibáztatni.
Végül is nem tudom, mit akarok tőle, amikor az idén áprilistól, ki költöztettem a szobából.Itt ma még nagy veszekedés lesz.
Sziasztok! Túl vagyunk a temetőkön és az ebéden is. A férjem most vitte haza anyósomat. Reggel apu jól felidegelt. Olyanokat tud mondani. Áh, le se írom. Már én is lenyugodtam.
Mónika! Te is nyugodj meg, mert árt a szépségünknek ha idegesek vagyunk.
A férjem is mondta, ha megjön megy aludni, én is menjek, a kutyák is alszanak. A mosogatás ráér, úgy se csinálja meg senki helyettem.
Hát ma dolgozom,egyébként meg a Margit szigetre vagy az állatkertre gondoltam holnap.Nem zárt térre.Épp eleget vagyok a Pólusban.A gyerek meg elég lusta,had sétáljon.
Móni ne idegeskedj,mert nem éri meg!:)Küldök egy ölelést ok?