Netfüggők! (beszélgetés)
Na akkor megint tévedtem ezek szerint.
Kriszta én sem értek a géphez.Az emberem az ért hozzá, lehet, hogy azt kell, amit az enyémmel, néha le kell mindent dörgölni, és újra telepíteni a programokat.
Volt olyan, hogy lefagyott, de más nem. Kétszer volt olyan, hogy hosszabb ideig nem volt netem.
Nem, Fickót előtte vittem le.
sajnos az enyém hónapok óta szarakszik.mostanra már elég készen van.most úgy tűnik egész jól működik.lehet,túl sok volt rajta a felesleges program.nem értek hozzá az a baj.és a Laci sem.így csak a sötétben tapogatózunk legtöbbször,ha hiba van a rendszerben.
Szerbusz Pista, múltkor a te gépeddel is volt valami, nem most amikor nem volt napokig internet, hanem előtte, ha jól emlékszem.
Az én gépem elég jól bírja, de szeretnék egy gyorsabbat, ezt meg nyugdíjazni, és csak akkor bevetni ha valami probléma van a másikkal.:)
Szia Marcsi, akkor most viszed le Fickót?
Na de jó, Melcsié sem jó, a tiedé sem. Múltkor az enyém nem volt jó, vonzok mindenkit,úgy látszik. :)))))))
Sziasztok mindenki! Most jöttem fel Picúrral.
sziasztok!haldoklik a gépem nagyon.bár ma letöröltem egy csomó progit,hátha megjavul.de csak ideiglenes megoldás azt hiszem:S
Melcsi ez igazán szép, hogy beírta a barátnőd, hogy nem tudsz ma lenni, kicsit furcsa lesz, főleg most oda kell figyelnem, hogy ne kérdezzek semmit tőled, mert nem tudsz rá válaszolni. Reméljük holnap, jó lesz a géped.
Sziasztok! Megjöttem. Marcsi tudom, hogy még nem lesz, többiek vannak?
Sziasztok Melcsi üzeni hogy ma nemtud lenni mert elromlott a billentyüzete és nemtud irni majd holnap megcsinálják neki. de üzeni hogy olvas:):):)
Kellemes pihenést. A miénk is eladó sorban van már, sajnos hogy nem futja újabbra.
A miénk is lassan eladókorban lesz. Ha lány lenne mondhatnánk, hogy a legszebb korban van.
Most megyek pihizni.
Gratulálok a kocsidnak, ügyesen vizsgázott.
Mi is így vagyunk ezzel, hogy 2 évig nyugi van. De utána? Ki tudja mi lesz? Sajnos már elég öreg a mi autónk.
Nem fizettettek semmi olyat amit nem csináltak meg. Szerencsére sikerült a vizsga. Nem találtak rajta olyan hibát ami miatt ne ment volna át, így nem is javítottak semmit. Csak a vizsgadíjat kellett fizetni. 25 ezer néhányszáz forintot.
Most 2 évig nincs ilyen gondom.
Zöld kártya már nincs.
Szia Mónika! Jó, hogy bekukkantottál.
Estére várunk.
Na ,megyek majd jövök este felé.
Eszter tegnap nem voltál, merre jártál? Marcsi mi ujság veled? Voltál apukádnál? A nőci telefonált, akinek kellett volna Fickó?
Az én kutyám is szép lett, szegény kis csajnak ma van a szülinapja, én meg megdolgoztattam, de mondtam neki, ne haragudjon rám, már le akartam fújni, hogy majd máskor csinálja meg a kutyámat, tulajdoképpen én csak azt akartam, hogy jöjjön ide, hogy felköszöntsem. Nagyon meglepödött, de örült az ajándéknak. Egy nagy dobozos Raffaellot vettem neki, meg cserepes Amaryllas virágot, meg egy kis elefántott, hogy hozzon neki szerencsét, ja meg a kutyáknak is üldtem kajcsit.Mondtam eki, én most ezzel fizetek. :)))))). Most rá beszéltem, hogy kezdje el a kutya kozmetikai sulit, mert nagyon ügye, és ugyan ugy megcsinálta mint a kutyakozmetikus.
Sziasztok! Csak be kukkantottam, már megyek is tovább. Alig van szabadidőm, most ebéd idő van, és ilyenkor egyedül vagyok. Nem kell félni Pista, nem lesz nagyon drága a vizsgáztatás, majd azért a szervízbe kifizettetik veled, amit meg sem csináltak, fel sorolnak mindent, sajos ez így müködik. Remélem át ment az autót a vizsgán. Zöld kártyád is lejárt?
Szóljál, ha segíteni kell. Akkor gyorsan nyerünk a lottón.
Sziasztok!
Megyek megnézem leműszakiztatták-e a kocsimat.
Ha igen, nagyon kíváncsi vagyok mennyiért.
Mindjárt megtudom. Remélem nem tettek földönfutóvá!:)))
hát jah,de csak délután 3kor megyek barátnömmel vásárolni addig uncsi van
Én elhiszem, hogy unod, akkor menjél el sétálni, vagy moziba. Jó idő van, gondolom felétek is?
hidd el már körbe olvastam az agyamat is