Netfüggők! (beszélgetés)
Teljesen igazad van Kriszta, szerintem is marad náluk, még ha szegény Marcsinak hallgatnia kell néha, de megéri. :)))))))
Szerintem is szereti mind két kutyát a férje, mert mennyiszer levitte mind két kutyát sétálni, főleg akkor is, amikor Marcsi beteg volt.
Nekem apu mindjárt jön fel kajálni.
Ma pipa voltam, ma kaptam e-mailt, hogy egy csajszi aki szervezte az osztály találkozot, írt, hogy én eltűntem mint a kámfor, mert 5 napja keres, írta, hogy akkor megyek. Hát olyan pipa lettem, megírtam neki, most kell szólni, nem is tűntem el, naponta nézem az e-mailt, meg a facebookon is fent vagyok, miért nem üzent már korábban. Csak beszéltek róla, hogy lehet, hogy 6-án lesz, de konkrétan nem lett lefixálva, meg azt sem tudom hova kell menni, meg hánykor. Marha jó, na mindegy jobb is ez így.
Sok minden összeköt a Lacival.És az az igazság,ha már nem is vagyok belé szerelmes,meg nem is szeretem már úgy,de az életem része.És sokszor fújok rá,mert egy idióta,de azért csak a gyerekem apja.:)
Marcsi!Fickó sem kiskutya már.Szép lassan szobatisztává válik.Ez a természet rendje.:)
Na még:
Melcsi! Én Görögországban ittam életem először és utoljára koktélt. De olyan isteni volt, hogy biztos ötöt meg tudtam volna belőle inni. De csak egyet ittam, mert elég drága volt.
Mónika! Szerintem Kriszta is úgy van a volt férjével, mint én az enyémmel. Se Veled, se nélküled...
Mi is sokszor összekapunk, de másnap már úgy csinál, mintha mi sem történt volna. Csak bennem marad meg a tüske.
Most Fickót illetően is lehiggadt. De ki tudja meddig. A csaj nem jelentkezett. Lehet, hogy messze vagyunk neki! Szerencsére!
És van még egy olyan újságom, hogy képzeljétek el, hogy amióta Fickót naponta többször lehordjuk, nem pisil és kakil be. Hát még biztos elő fog fordulni, de már ez is haladás. Úgy örülök neki. Este is lemegy 1/2 8 - 8 óra körül és reggelig kibírja.
Sziasztok!
Kellemes és szép, napsütéses őszi napot, hétvégét kívánok mindenkinek!
Most jöttem haza aputól, ebédeltettem.
Reggel kimentünk a temetőbe, vizet adtunk a virágoknak. Még mindig szépek, ha bár a fehér krizantinoknak kezd a végei lilulni, de azért még így is szépek.
Főznöm nem kellett, mert maradt körömpörkölt, csak főtt krumplit kellett csinálnom. Hamar megebédeltünk és áthúztam apuhoz.
A fiúk alszanak.
Melcsi! Nagyon örülök neki, hogy végre itt vagy, mert hiányoztál. Ha visszaolvasol, észrevehetted.
Mónika! Sajnálom, hogy még mindig fáj a hasid. Remélem már nem sokáig.
Kriszta! Biztos meglesz az valahol, nem lehet azt csak úgy elveszíteni.
A húgomnak is hétfőn vizsgázik a kocsija, most tiszta ideg, mert ezt, azt csinálnak rajta. Fél, hogy sokat kell majd fizetnie. És mindig olyan szegény Ő is.
Az első oldalt még olvastam, ezért mindjárt oda is írok. Mindezt a második oldalra szól.
Na elvitték anyuék a Patrikot.Csak azt hittem elfelejtették,mert 1 óra körül szokták elvinni.
Egyébként a gyerek az utolsó pillanatban kitalálta,hogy ott alszik.Kiváncsi leszek rá.:)
Na ezek nem olcsók amiket írtam, de ki lehet bírni :)))))
Mi már a mai világban az olcsó? Semmi.
Azt nem ajánlom ahova mi megyünk, mert ott nem igazán lennének kettesben, meg hát ott sétálni kell az étteremig, mivel ez csak apartman, meg jakuzzi sincs, meg medence sem, meg kaja sem.
Menjetek oda, ahol Zsu dolgozik. Gondolom akartok, jakuzzist, meg medencét. Jól is teszitek ha elmentek, én is tavaly jöttem rá, még talán olcsóbban is ki jövök, nevetek amikor látom, hogy mindenki nagy bevásárlást csinál, mint ha bezárna az áruház 1 hónapra. Rengeteg macera, főzni, sütni, készülödni, és akkor vágjon jó pofit az ember, mert szent este van, közben meg fáradtak vagyunk. Így meg pihenhettek, és körben ugrálnak titeket.
Kincsem hotelt meg a Szindbád wellnes hotelt, illetve Garden hotelt ha tudod nézd meg a neten.