Netfüggők! (beszélgetés)
semmi gond.:)
puszi
hát senki:)örülök,ha rendben vagy:)
no lépek mindenkinek jó éjszakát..:)
Jaj én láttam,hogy köszöntél Nami,de annyira rohantam,hogy elfelejtettem visszaköszönni:)
Szőke vagyok,hosszú hajú!Magyarázzam még?:))))
Bocs..:DDD
nem tudom miért a léepedő maradt meg bennem..:D
Na akkor még jobb!!De az ilyesmi az nem olcsó!!nem?:(
Minden oké..elég latyak időnk volt ma..:SDe ettől eltekintve jó nap volt...fogyókúra is jól megy!!:))
Te hogy vagy??Olvastam a kutyádról készült képet rárakatod a lepedőre...ez nagyon jó ötlet!!Én is csináltatok valami hasonlót..mindig gondolkodtam ilyenen!:)Valami családi fotó vagy valami.:)
Na szia. Lehet a többiek nem vettek észre, csak gyorsan meg írták amit akartak, aztán mentek a dolgaikra.
Mizújs veled?
hát te legalább észrevetted..
puszillak..:)
Holnap brokkoli krém levest főzök,mást nem.
Vettem magamnak, na jó a kutyámnak, de ő neki csak meg mutatom, úgy sem fog vele foglalkozni, mert csak idegesíteni fogja, és ugatni fog, zenélős kutyát, biztos láttatok már ilyet, ilyenkor amikor közeledik a mikulás meg a karácsony, lehet kapni szarvasba, mikulásba, ami táncol, és most volt kutyába is, a nyakába meg finom csoki van kötve. Szóval azt vettem. Már évek óta szeretnék ilyet magamnak. Élem a gyerek koromat. :))))))
Ja Nami be köszönt három negyed 6-kor, és senki nem köszönt vissza neki. Nem vettétek észre? Szerbusz Nami, biztosan nem vagy már itt.
Melcsi biztosan fog jelentkezni, csak biztosan lassan is jönnek a hó, és a csúszós út miatt. Lehet már rég Dalmánál van, csak élmény beszámolót tart.
Sziasztok! Én is itt vagyok.
Ugye elmentünk fehér ágyneműt venni a Metroba, elég lassan készülődtem itthon, úgy hogy elég későn indultunk el, fél 5-re haza értünk, gyorsan levittem a kutyát fél órára, utána itthon csináltam a dolgaimat, nagyon nem is takarítottam ma. Most hétvégén terveztem az ablak pucolást, mert jövőhét hétvégén már ki szeretném rakni az ablak díszt.
Dolgoztam a laptopon, 6 hónapostól válogattam a képeket a kutyáról meg a videokat, mert küldjük ki Svéd o-ba, mert ott van az emberemnek a rokona.