Nem megy a felejtés (beszélgetés)
Nem közhely amit írtál, hanem régi bölcsesség! Bizony csak az idő segíthet!
Meg aztán egy új nagy szerelem is segít, csak nem olyan könnyű beleszeretni valakibe, ha a szívedben még valaki más van. De nem reménytelen!
Szia!
Igen, 1 éve ismertem meg teljesen váratlanul, egy pár napos utazás során. Ö ugyanabban a szálodában vett ki szobát ahol mi. A reggelinél találkoztunk és este ugyanabban az étteremben vacsoráztunk (egy 1,5 milliós városban-hozzáteszem nem volt közel az étterem a szálodához). Másnap a reggelinél nem volt hely igy megkérdeztem, hogy leülhetünk e hozzá, aznap este már együtt vacsoráztunk. Mi másnap hazautaztunk, ö két nap mulva eljött hozzánk (több száz kilométert utazott) és együtt töltöttük azt a két hetet ami maradt a szabadságából. Minden olyan volt mint a filmekben, mintha mindig is ismertük volna egymást, holott nehezithette volna a helyzetet, hogy nem beszélt sem magyarul, de még csak csehül sem...de pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot angolul:)
És ti találkoztok folyamatosan? Mi akadályoz abban, hogy együtt legyetek?
szia írtam privit....sok okasat Én sem tudok!
ki kell bírni valahogy...
Szia,
voltam én is így, és hidd el, a felejtés csak olyan könnyen nem megy, vagyis nekem nem sikerült. Régi ügy, de még akkor is nehéz, és fáj....pedig azóta már az egész életem megváltozott, és nagyon boldog vagyok.
De én szorítok neked, hogy neked sikerüljön..
2 éve találkoztam valakivel, aki nagyon mély nyomot hagyott bennem. Magam sem értem miért, sok a különbség kettőnk életvitele között.
Volt egy amolyan "ismerem már" érzés az első pillanattól kezdve.
A 2 év alatt sokminden változott az életemben, de nem tudok felejteni, volt idő mikor tudtam Neki sem megy.
Volt valaki hasonló cipőben? Hogyan sikerült túltennie magát?
Tapasztalt már más is ilyen "ismerem" érzést?