Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem jön a baba már 1 éve fórum

Nem jön a baba már 1 éve (beszélgetős fórum)


3. b24e024c70 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 7. 20:16
Szia. Nekem is Pcos meg Ir 17 éves korom óta,engem évekig "ijesztgetett" az endokrinológus,hogy nem fog menni meg nehéz ,így úgy. Nem hittem neki,szerintem ezen is múlik,hogy higgyj magadban és ne táplálj negatív dolgokat. Nekem segített. Tartottam 160grammos diétát sokáig,majd merckformin xr-t szedtem, külföld után leálltam teljesen. 3-4 éve csak sporoltam és nem tartottam semmit, majd tavaly Augusztusban kezdtünk férjemmel próbálkozni. Nekem barátcserje meg myo inozitol segített. Sokaknak megzavarja a ciklusát,szóval előtte endokrinológus/nőgyógyásszal konzultálj róla. Sokan gyógynövényekre esküsznek még. Nekem tavaly októberben spontán összejött a lányom, Augusztusban született,teljesen átlagos súllyal,nem volt terhességi cukorbetegségem, és csak fogytam terhesség alatt. Érdemes szerintem gyógynövény vonalon elidulni,csökkenteni a stresszt is. Általában 1 év után szokták a kivizsgálásikat is elkezdni. Szurkolok neked mindenesetre🤗 Nekem még az ilyen bababevonzós videók segítettek,nem tudom mennyire hiszel benne,de youtubeon vannak fent.
2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 6. 22:13
Nekem szinten ir Pcos mellett ( sőt volt enyhe immun túlműködés is) 9,5 év után a glutén mentes teljes értékű növényi étrend hozta meg a sikert pár hónap alatt. Évekig ettem 160 g diéta szerint. Semmit nem ért. Sokaknak elég de sokaknak nem. Annyira nem számítottam rá hogy 7 hetes voltam amire kiderült. Ja persze akkor voltam 2 honapja végre egy nagyon jó új munkahelyen 🤣 vagyis a kezdés után kb 3 héttel estem teherbe 🤷‍♀️😬. Ez a tipikus végre sok év után nagyon jó munkahelyre kerül az ember. amikor mi is az elején voltunk a próbálkozásnak nekem is volt hogy jaj nem váltok mert gyereket akarunk, aztán az évek alatt ez már nem volt szempont érthető okok miatt. Hömérözés is hasznos lehet egyébként. Nekem alapból emelkedett volt az Lh szintem a pco miatt így mindig pozitív volt a teszt. A ciklusod milyen? Pontos? Rendszeres? A teszt után mennyivel jött meg?
2022. dec. 6. 14:50

Sziasztok,


Több hasonló fórumot is láttam a témában, de sajnos már elég régiek a bejegyzések, ezért indítok egy újat, hátha valaki olvassa és hasonló helyzetben van.

Már nagyon el vagyok keseredve a baba téma miatt.

1 éve próbálkozunk, sikertelenül. IR-es vagyok és PCOS-em is van, bár ultrahang alapján már minden ok. IR-re szedek merckformint, tartom a 160g diétát, aminek hatására fogytam is 6 kg-ot. (Bár egyébként is vékony voltam, így lehet, hogy ez is gond).

Férjem is volt vizsgálaton, nála elvileg minden rendben van.

Meddőségi centrumba csak februárra kaptunk időpontot.

LH teszteltem az utóbbi hónapban, ciklus 20 napján volt pozitív, de mégsem jött össze ismét a baba.


Aki hasonló helyzetben van, mit tanácsol, mit lehet még tenni az ügy érdekében?

A munkám sajnos nagyon stresszes, de pont ilyen időszakban nem szeretnék váltani, hogy ismét 1-2 évet kihagyjunk a probálkozással. 32 éves vagyok.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook