Főoldal » Írások » Lélek & Szerelem témák » Nekrológ. Ismét.

Nekrológ. Ismét.


Már több mint egy éve elmentél. Még mindig hiányzol. Sokunknak. Nagyszerű ember voltál. Nagyszerű lélek vagy!
Nekrológ. Ismét.

Úgy érzem, most már Te is lezártad az együtt töltött életünkben szerzett tapasztalataidat, és készen állsz a következő utadra. Úgy érzem, megírtad a saját nagykönyved következő fejezetét.


Kryon tanításai szerint mi magunk írjuk meg a következő életünk fontosabb eseményeit, és ahhoz még odafönt szövetséget kötünk más lelkekkel, ki mikor, milyen módon lép be az életünkbe, és a tettei nyomán milyen érzelmeket, érzéseket fogunk mi magunk megtapasztalni. Miközben persze ő maga is mindezt beépíti a saját nagykönyvébe.


Tanítása szerint a földi létünk során a szabad akarat törvénye mindenkor rendelkezésünkre áll, és ha úgy érezzük, túl kemény élethelyzetet vázoltunk fel magunknak, bármikor átírhatjuk. Vehetjük másfelé az irányt, vagy éppen úgy döntünk, hogy kilépünk. Úgy tanítja, hogy 6 hónapos korunkig szabadon visszamehetünk (csecsemőhalandóság), később már nincs rá lehetőségünk, itt kell megteremtenünk idő előtti visszatérésünk feltételeit.


Te nagyszerű lélek vagy! Sokat tapasztaltál, nehéz sorsot írtál magadnak. Tisztességgel, becsülettel végig csináltad. Hogy eredetileg is így tervezted-e visszatérésedet, vagy egy menet közbeni új döntés nyomán távoztál ezen a módon közülünk, nem tartozik ránk. Megértjük, elfogadjuk döntésedet. Mégis sajnáljuk, hogy elmentél, köszönjük, hogy köztünk voltál.


Úgy érzem, készen állsz a következő életedre, és már fogod a kis bőröndödet, hogy új kalandot élj át, új tapasztalatokat szerezz. Másik testben, másik vidéken, más emberek, más lelkek között. Remélem, most valamivel könnyebb sorsot írtál magadnak, kevesebb teherrel, több örömmel. Megérdemled, hatalmas lélek vagy! Köszönöm, hogy megismerhettelek!

Elengedlek, menj tovább utadon. Búcsúzom tőled! Légy boldog!
Írta: Napsugár8, 2023. január 17. 09:35

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook