NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek) (beszélgetés)
Jól van, csak vigyázz magadra! Az biztos, hogy ez a hirtelen jött kánikula mindenkit megvisel; legyen az túlsúlyos vagy sem, gyerek vagy felnőtt. Például az én két csöppem sem úgy eszik mint eddig. De majd csak hozzászokunk a meleghez, aztán rendeződik a helyzet.
Szia!
Callanetics-ezem heti kétszer, de be fogok iktatni valami kiadósabb mozgást is azt hiszem :) Lassan kezdek tele lenni energiával :)
Bár a vasalnivalón ez nem látszik :DDD
Szia!
Én fogyókúrán kívül "nem eszek" :) Ilyen melegben egyszerűen nem bírok. Illetve túlzás, mert zöldség-gyümölcs az megy, meg a rengeteg víz :) Nyilván ettől valamennyit fogyok is :)
Azért elájulni nem fogok, ha rám jön az éhség, akkor eszem :))
Köszi a biztatást, már tényleg azt hittem, hogy hogy csak nekem van ilyen oltári szerencsém a két "alkalmisüketésméghamegishallomsemfogadokszót" gyerekemmel. Pedig még csak 3 éves a nagylány és 17 hós a kisfiam! Mi lesz még eztán??? És még én akartam 3 gyereket gyors egymásutánban?! Még jó, hogy az apjuk csak 2 projektbe ment bele! (Ő amúgy 1-et akart, így lett a kettő a közös nevező.)De mindegy, túlvagyok a tegnapi idegsokkos állapotomon, hála az égnek éjjel sem volt ramazuri, szóval kialudtam a mérgemet.
De hogy visszatérjek a fórum témájához; ma reggel megint plusz egy kiló. Hát hurrá. Mostanában folyton ezt játssza a mérleg: jojózik napról napra oda-vissza egy kilót. Pedig nem is digitális! Szóval ma reggel berágtam és elhatároztam, hogy nem is állok rá hetedikéig! Mondjuk ez kemény lesz mert eddig még egy napot sem bírtam kihagyni, hiába határoztam el, de majd meglátjuk.
Na nem untatlak tovább benneteket, pá!
Henkoki, tarts ki, tudod, mindig kisüt a nap! nekem is vannak megatrutyi napok, akkor én is rekedtre vokálozom magam...megértelek, na.:-)
Szép álmokat mindenkinek!
A gyerekeim offra szívták ma délután az agyam; annyit üvöltöttem, mint még tán életemben összesen soha. Mégis amíg vécén voltam, felmásztak az ablakba és persze a kicsi le is esett. F*sza, valahogy most nem érzem az anyaság szépségeit. De nem érdekel, azt hiszem beveszek egy "Lesz*rom tablettát" és lefekszem aludni. A manók még nem alszanak, de most ez sem hat meg. Egyszer az apjuk is kiveheti a részét a fektetésből... Na jóccakát!
Kangoo: ritkán lehet kezdő órát találni, én is vártam az alkalomra. A haladók már gyakorlatilag tánckoreográfiát csinálnak, amit képtelen lennék követni. Valaki meg sem tud állni a cipőben. Komolyan mondom, hogy én még életemben nem vettem részt ennél izzasztóbb edzésen. Futottam, aerobikoztam, kézilabdáztam, fitt-ball, flexi stick, minden:), már járok pár hete, de még most sem tudom 100%osan végigcsinálni. Meg persze ezt is lehet kevésbé jól, lightosan ugrálva. Én nekem egy óra 690 Ft bérlettel, plus 300 a cipőbérlés. Ja, és már egy ideje jártam, amikor kiderült, hogy a cipők, csak 70 kg-ig vannak, én meg ugye 76 kg voltam amikor elkezdtem, szóval örülök, hogy nem szedtem szét a cipőt. Nagy súlyfelesleggel, állóképesség nélkül nem ajánlott, sőt... voltak már spinningesek is, akik nem tudták végigcsinálni. Egy óra alatt 800 Kcal-t lehet elégetni, aerobikkal pedig olyan 500-600 Kcal, Spinninget nem tudom, de azzal is sokat, de alapvetően a Kangoo, mindtől különbözik, különösen a feneket, combot, alhasat dolgoztatja meg kezdetben.
Hű, én ilyesmikről csak álmodom,eljutni valahová...:-) nekem egy fodrász is egy napos program, szervezéssel, felvigyázással, úgyhogy én othon sanyargatom magam.:-)
az is lehet mindkettőt kipróbálom...a kettő közöl csak bejön valamelyik...,aztán ha lesz rá píííz, meg lesz megfelelő időpont hátha sikerül elmennem...
én nagyon szeretem a spinninget, izzadsz mint a ló:) plusz erősitünk is karra többször, azt is érdemes kipróbálni, rá lehet kattanni, jó kis zenék mennek alatta, már akinél:)
naaaa lehet a nyereményemből megajándékozom magam.... :D, aztán meglássuk beleszeretek vagy sem, de a spinningel is szemezek egy jóideje...
én is kipróbáltam a kangoot, sztem nagyon jó, első pár percbe alig birtam megállni benne, de aztán bele lehet jönni, sztem aki tudja próbálja ki, bár nekem elég drága volt, 1000ft volt az óra + 500ft a cipőbérlés...szóval ez az elég sok
Mai torna 67 perc Jari love Get ripped and chiseled, sűrű súlyzóváltogatással. Holnap lesz némi izomlázam, az tuti.
Nyugodtan! Én is csak röhögtem kínomban! Nekem a futás marad! Az a legegyszerűbb! :D
nem az én alvásidőm, teeee, :-) hanem a gyerekeké! Isteni ajándék, hogy du. mind a 3 egyszerre ájul ki, én meg húzok a gép elé tornázni. Én max. éjjel alszom, na, akkor sem kell ringatni.:-)
:)))))))))))), most mosolygok, de valószínű élesben nem tettem volna :S, ezért sem merek nekivágni......................
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én a Kangoo-t egyszer kipróbáltam és azt mondta az edző, hogy inkább a cipő nélkül csináljam! Nagyon égő volt! :D
Sziaztok!
Folyamatosan olvasó üzemmódban létezem....
A kengoo az én fantáziámat is nagyon birizgálja, ha kicsit bővebb beszámolót kaphatnék róla megköszönném :).
Puszi
Úúú a Kangoo nekem úgy tetszik :) Egyetlen probléma vele,hogy amilyen béna vagyok tuti elnyalnék abban a cipőben egy párszor :D
Te hol jársz olyan órára? Mennyibe kerül egy óra kb.? Tényleg nehéz mozogni abban a cipőben?
Persze, nehogy megpróbáld elhitetni, hogy van időd aludni! 3 gyerkőc mellett.... Peeeersze. :)
nem, ez nem rántott hús, hanem a makk, amivel én, az éhes anyakoca, éppen álmodok.:-)
Szia!
Szerintem, ha megteheted, ne szobabiciklibe, hanem ellipszistrénerbe ruházz be.
Sokkal jobb, mert a felsőtested is átmozgatja.
Az ízületeidet meg kíméli. :o)
Na, de komolyan ...
Van szívetek rántott húsról és somlói galuskáról beszélni?
Ez milyen fórum? Eltévedtem? :) :) :) :)
neeeeeeeeeeem, ha választanom kell egy kis rántott hús és a fényevés között, habozás nélkül az előbbi a befutó!:-)fényt max. desszertnek eszem, de csakis a somlói galuska után.:-)))
Ja, azt hittem már te is a fényevésre tértél át :-) !
naponta sokszor keveset ENNI, ez kimaradt.
1. Sodrika
2. Göncöl
3. Manna0725
4. gEsztianyu
5. Napra_forgó
6. Megryan
7. bbibe
8. Nicky87
9. Leni
10. diamond85
11. henkoki
12. hajni 1981
13. cicanilla
14. Inez
15. 1 cseresznye
16. verga doro
17. Amina
18. ursa
19. tszkrisztina
20. Miss Jane
21. minisandi
22. pandora88
23. Newsy
VÁROM A HIÁNYZÓ FOTÓKAT!!!
Ha valaki nem tud csak a következő hónapban utalni, NEM BAJ, csak szóljon!
Sziasztok!
Leslie, Réka, Callanetics, Jari love by Ursa, nekem ez a menüm. Meg naponta sokszor keveset, és sokat inni.
További ajánlott fórumok: