NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek) (beszélgetés)
Gratulálok!
Ügyes vagy!:)
Nagypapád hogy érzi magát?
Sziasztok! Merre van mindenki? Ma van a mérlegelés! :)
persze nem feltétlenül pozitív, nekem 1.5 kg plusz, de volt több is, így most elvagyok :)
Sziasztok!
Én nem panaszkodom. Nem nagyon mozogtam, de sokkal kevesebbet ettem és sikerült egy csomó dolgot megállnom. Mondjuk én sokszor mérem magam... Most megállt a súlyom, de holnaptól kipróbálom a 4 hetes fogyasztó tea csomagot. Majd meglátom, hogy milyen eredményt hozz. :)
Nagyon belelkesültem, mert átpakoltam a szekrényemet és csináltam egy olyan részt, amibe újra bele szeretnék fogyni, úgy hogy megint vannak célok, amik kézzel foghatóak.
Mindenkinek sok kitartást kívánok! :)
Sziasztok!
Én sem állok valami fényesen! Remélem holnap reggel még meg lesz az eslő heti egy kg eredményem! :)
Nem baj, ez a hónap nyugisabb lesz és remélem eredményesebb!!!
Szép napot!
Nem kell sokat várni már arra sem :)))
Karácsonyra bomba formában leszünk :))
én is szerdán küldöm, mert a végén a plusz 3 kilóból, még plusz 4 lesz, ha sokáig várok.... :D
na jó ez vicc, most már összeszedtem magam
Lehetséges, csak szóljatok elötte, hogy ne kelljen mindenkire privit irnom, meg noszogatni,
én is ruhaméretre megyek inkább:)bár a kilóm se szép szám:) de azért nálam inkább az számított mindig is
Én meg április körül voltam már majdnem 5kg-val is kevesebb a mostaninál :S Nem is értem mi történt..Pedig egész jól álltam már, 70.2 voltam. Aztán tessék, a versenyt elkezdtem 76-al :(
Na mindegy, most nyugizok, decemberig van idő :)
:DDD
Hát igen, sokszor én is azt érzem, jó lenne csak sokkal később mérlegelni :)
Ezért jó ez a verseny, doppingolja az embert ez a havi kötelező elszámoltatás :)))
Mi valahogy egy húron pendülünk :)))
Hajrá :))
Én csak hó végén megyek nyaralni, addig le kell dolgoznom annyit, hogy vissza tudjam hízni, és a következő mérlegelőig le is adjam :DDDD
Imádom a fagyit :)
Sziasztok Lányok!
Visszajöttem én is!
Ne legyetek elkeseredve, még ha híztatok is!
Találjátok meg az okát, a lelki okát, ha van...
És fel a fejjel, előre, mosolygósan, vidáman!:)
Sziasztok!
Big sister figyel ám csak írni nincs időm!
Puszi mindenkinek és kitartás!
sziasztok lányok! jelentkezem végre én is... nem sorolnám a kifogásokat, amik a hónap során mindig segítőtársul szegődtek, mer min tudjuk, ha valaki nem akar valami akkor az egyik kifogás éppen olyan jó, mint a másik :)
szóval sztem az első hónapot kb 3-4 kg plusszal zárom :(
de ami jó hír, pár napja, újra elkezdtem kőkeményen edzeni, s ma végre az étkezésem is szépen alakul. hátha :)
hajrá,hajrá!
Sziasztok!
Az a lényeg, hogy menjenek lefelé a kilók, ne siettesd! Így biztos, hogy nem jönnek vissza!
Úgy tudom, hogy csak számokkal, képet majd az utolsó mérésnél.
Javítsatok ki, ha rosszul tudom!
Sziasztok!
Mindenki nyaral? :)
-1,9 kg-nál tartok :) Tudom alig több a semminél, de azért mégis valami :)) Ez a meleg jó hatással van rám. Már csak 4 nap a mérlegelőig :(
Tényleg azt elég számokban, vagy képet kell küldeni??