NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek) (beszélgetés)
milyen belépőt? titkos naplóba? persze, hogy kapsz, de rá kell kattintanod, még nem látom ott a neved hogy jelentkeztél volna
én nem kapok belépőt?Vagy csak akkor,ha már elutaltam a pénzt? :-)
szia pancsi, örülök, hogy jöttél:) megryanre írj rá egy privit ő majd elküldi az email címét meg a bakszlaszámot
Sziasztok!Csatlakoznék :-)
Hova küldjem a pénzt?És sajna lusta dög vagyok,de nagyon gyorsan csinálok fényképet magamról :-)Meg a mérlegről,csak mennem kell pedikűröshöz előtte :-))))
tettem frissebb táblát, rögzítettem az elejét, így most csak a 2. és 3. hónap látszódik, így látszik minden, majd a %okat is megcsinálom egyszer henkoki javaslatára:)
én nem, megyek is spinningre:))
Na, most mindenki megsértődött! Bocsánat!!! :(((((
Ja, és ide is írom, hogy aki jó indok nélkül hízik, tehát lusta annak egy nagy virtuális seggbe rúgás jár!!! :)
Jó kifogás például Jane állam vizsgái!
Mindenkinek mindent bele! :D
köszi:)))mindenkinek
holnap reggel teszek fel friss táblát, addig megryan, Amina, Newsy, telifánt légyszi szóljatok vagy küldjetek, többieknek máshol üzentem:)
Küldök egy nagy-nagy-nagy 64-fogas mosolyt minden fogyó és nem fogyó fórumtársamnak! Előbbieknek dicséretül, utóbbiaknak biztatásul!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köszönjük szépen, de azért Magadat se felejtsd ki a sorból!!!:)
Ügyes vagy, megérdemled a dicséretet!Csak így tovább!
Mosolygósan a célod felé!:)
Köszi, de ez erős túlzás. :o)
Ennyi idő alatt jóval többet kellett volna...
Manna, Napraforgó, Henkoki, Göncöl és még sokan mások szépen fogytok! Nagyon ügyik vagytok!!! Így tovább!!! Tudom göncöl neked kevés, de hidd el ügyes vagy hiszen tartod a nyaralás előtti súlyod! :)
Köszönöm, de te is ügyi vagy! Ne légy ilyen szerény! :D
Ügyi vagy!!! Csak így tovább!
Jó-jó, nem reklamálni akartam. :o)
igen tudom, ennyi fért bele a print screenbe, de még úgyis várok ereményeket,majd megcsinálom jobbra, meg a kiló azért látszik, az a lényeg
Nem kötözködésképp, de szerintem nem látszik a tábla jobb széle...
felraktam a táblát de még sokak nem küldtek akik szoktak
2 kg minusz! Hajrá! Nem adhatjuk fel!
Nagy a csend, mindenki sunnyog. Úgy látom valahogy most senkinek nem úgy megy a fogyi, mint ahogy szeretné... Mindent bele csajok, semmi sincs veszve! Hajrá, hajrá!
hahó még sokmindenkitől nem kaptam meg a fogyi adatokat, légyszi szóljatok ha nem külditek, aki küldte itt is köszönöm
akkor holnap várom az adatokat és szerda reggel felrakom
További ajánlott fórumok: