Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Nagyon duciknak mondom! fórum

Nagyon duciknak mondom! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nagyon duciknak mondom!

1 2
2011. márc. 3. 11:56
Miért nincsenek fényképek? Anélkül nem az igazi.
2011. márc. 3. 11:40

hat le a kalappal! csak igy tovabb!

kivanom,hogy ne veszitsd el a lelkesedesedet,mert talan az az egyik legfontosabb tenyezo a kitartashoz!

6. 6fe1d096a6 (válaszként erre: 3. - Szösz007)
2011. márc. 3. 11:22

A cikk,és a te hozzászólásod pontosan kifejezi azt amit én is átélek!Novemberben kezdtem,lement egy tízes,és azt hittem megváltottam a világot!Pedig az utolsó tízessel tettem volna.Mindegy,gondoltam,lemennek az ünnepek,és folyt köv..!!!!

Hát azóta sem folyt a köv! és már a falba verem a fejem,mert a legfontosabb hiányzik:az induláshoz való lendület!

De most hála a cikk írójának,kaptam némi motivációt,és "asszem" tudom,merre induljak.

És neked is kösz,szösz:)),mert hozzá írtad,amit én is érzek!

Jobb látni,olvasni,mint gondolni!Valahogy jobban rögzül...vagy mi...??!:))

Szép napot mindenkinek!!!!

2011. márc. 3. 11:15

Sziasztok!

Gratulálok, de nekem sajnos nem sikerül....

2011. márc. 3. 10:38

bocsi, de pár betűt kihagytam, mert nagyon gyorsan írtam, megyek dolgozni

SULIBA:)

szép napot!!!!

2011. márc. 3. 10:32

Sziasztok!!

csatlkozom az előttem szólokhoz:)

mintha én írtam volna:)

gratulálok az eddigi sikereidhez, én is most jutottam el ismét arra a pontra, hogy most már elég...jön a tavasz, a nyár, a kirándulás, strandolás, gyermekem 7 éves, férjem szeret, imád, deeeee......

az egészségem érdekében mondja mindig...amit te is éeírtál... so mozgás... kevesebb étel... boldogabb élet... csinosabb külső.... puszi

2011. márc. 3. 10:13

én sem írhattam volna jobban le...

gratulálok a fogyásodhoz.Kitartást továbbra is.

2011. márc. 3. 10:08
Én is, mint minden nagydarab nő, el voltam keseredve. Azt hittem, nincs megoldás és az egész életemet beborította a gátlás, a szomorúság, a tehetetlenség. Aztán kezdtem rájönni, hogy csak én segíthetek saját magamon. 18 kg-ot fogytam, de mire rájöttem, hogy kell, az nem volt egyszerű út.

Ugrás a teljes írásra: Nagyon duciknak mondom!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook