Nagykorú gyermek szexuális élete (beszélgetés)
Amikor osszejottunk a pasimnal, és megfeledkezdtunk... Atkopogtak, aztán csendesen én csináltuk tovább.
A koton dolgot nem értem. Bedobják a szemétbe, ahogy kell. (Én mondjuk zsebkendő dekorációval, ha más is meglátogatja).
Hová kellene tenni?
Itt a hoxán sokszor megkaptam már, hogy milyen utálatos anyós leszek;)
De nekem még sosem jutott eszembe hallgatózni sem és a szemetesbe megnézni sem, hogy ki mit dob ki.
Én azt gondolom, hogy ez a ti nevelésetek.
Ha nem tetszik, akkor el kellene már kezdeni megtanítani a gyereket az illemre, azaz mond el neki, hogy halljátok mit csinálnak és látjátok a maradványokat és figyeljenek rá.
Vajon, ha a felnőtt gyerek a használt gumit nem csomagolja be, amikor kidobja, mit látott anyukától? Te mit tettél a véres tamponnal és betéttel?
Nem értek valamit. Nagykorú fiú szexel a barátnőjével, használnak óvszert, amit utána kidobnak.
Anyukát zavarja a hangerő, de nem szól, és nem tudja, mit tegyen.
Én értettem valamit félre, vagy ez komoly?
Lelombozó?
Hidd el, annál, hogy a gyereked szexel sokkal lelombozóbb az neki, hogy te is szexelsz. :D
Hova kellene dobni?
Ne kukkolj a kukába.
Meg gondolom az a kuka a szobájába van. Ne vidd ki. Egyáltalán semmit nem kell csinálnod a szobájában.
Két felnőtt gyerekem van, egyiknél sem pakoltam már ebben a korban.
Össze vissza kefélnek a lakásban, és hagyják szanaszét a használt gumit?
Hálistennek én még sosem hallottam a kölyköket aktus közben. Nagyon remélem ők sem hallottak engem.
Ha elég nagy ahhoz hogy használja az alfelét, akkor legyen már benne annyi, hogy a gumit eltünteti és ha otthon vagytok lecsavarják a hangerőt!
Ha nincs ennyi esze/eszük akkor szólj nekik, hogy ezekre ti nem vagytok kíváncsiak.
Ti megengednétek nagykorú gyereketeknek, hogy hazahozza a párját és szeretkezzenek miközben ti is otthon vagytok?
Nem szólhatok bele a magánéletébe, elmúlt már 18. Az viszont nagyon zavar, hogy hallom őket és látom is (használt gumik) a részleteket.
Vagy nálunk, vagy a barátnőnél vannak. Kéne finoman közölnöm velük, hogy legyenek diszkrétebbek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Bukottnak érzem a szexuális életem a párommal
- Mennyi idővel lehet újra szexuális életet élni missed ab után?
- Hogyan élhetnék szexuális életet ha a nagyszüleimmel lakom?
- Szerintetek nagykorú gyermek esetén aki tanul a tartásra kötelezett szülő utalhatja-e önhatalmúlag a gyerek számlájára a gyerektartást?
- Egy nagykorú gyermeket meddig használhatja ki az anyja?