MyFreeZoo (fórumjáték)
Jo regggelt.Veletlenul lattam meg a forumod palleusz, ha kell meg krokodil kartya 1 van nallam.
Pihenteto ejszakat palleusz. Ha nappal lene mondanam , hogy probald ki a citromos kavet, jo fej fajasra.
Szegeny gyerek:) Menj randira az agyal(ekezetet ted ki te).
Az enyem sem altt ma delutan jobban,pedig csak a varosba volttam.UUUUUtalom a varost,pedig 18 evet varoson elttem, ma mar belle halnek.
Koszi, most mar vegre sikerult, aszem a 100-dik proba uttan sikerult 4 boviest felhuznom, gozom nincs mi volt a baj.
Melyik karámot szeretnéd bővíteni? Ahogy nézem helyed az van,persze nem mindegyiknél.
jóóóóóóóó estét vietnám annyira kész van a fejem hogy csak na 18 méter kerítést ástunk ki ma és be is betonoztuk,no mindjárt meglesem ;)
A visszaigazolo email sem jon, hiaba irja , hogy elkuldtek
palleusz ha jarsz nallam holnap, legyszi nez korul , tallan te rajosz mert nem tudom rahuzni a karamokra a bovitest.
Hat akor mar mindent erttek, az enyemnek elleg kicsi a memoriaja. Na majd meglattom , egyelore megyek igy velle, ha majd megelegelem torlom.
Ez az Adobe Flash Player hatása. Szemben a többi játékkal ez ezt használja. Ez egy ingyenes program, ami rajta van a gépeden. Azonkívül sokkal több memóriát igényel mind a többi játék, hogy az állatkert szépen nézzen ki és minden "éljen" benne.
Valószínűleg a memória bővítés használna.:)
Nincs kedvem torolni egyelore, de a hajam tepem olyan lassan mozdul minden.
Sajnalom kedves szomszedok, de ezt a jatekot torlom.Amiotta belepttem kezelhetetlene valt a gepem.Allandoan lefagyok neha tobb , neha kevesebb idore .:(
Abban tudnal segiteni nekem, miert nem tudom rea huzni a bovitest a karamokra? Vallahogy nem sikerul vallami miat, pedig mar csinalttam ilyet.
Ok, de erdemes disznot baranyt, nyulat tenyeszteni? Az exotikus alatok lenenek nallam a nyerok, de lehet , hogy meg mindig tudsz vallamit amit en nem.
Viszont meg mindig nem jovok rea , hogy toltoted fel te a kartyat.
Amugy amilyen idetlen vagyok veletlenul raktara tettem a kocsit , most epithettem ujra.:(
A tenyesztesre gondolsz? Ok
Én már tudom ami te még nem :) meg fog telni ;)
T e palleusz minek rakttal akora karamot minden alatnal, 2 alat akora karamba akar keringozhet is.DD
De boleny,szerintem aludva irttam.A tegnap egesz nap azzal kinlodttam,hogy nyitva tartsam a szememem.
Le volt beszélve a csere hogy mit mire,és olyat küldtem amit másnak kellett volna,ezért nem cserélődött el és 2napot kell várni hogy visszakapjam,vagy ajánl valaki olyat amilyet és és akkor elcserélődik
Mit jelent, hogy bent ragad 2 napra?
orrszarvú? a bölényre gondoltál nem? mert én nem láttam orrszarvút nálad.
Nekem 2 zebram van kartyakbol, gozom nincs , hogy sikerult, csak meglett.Most azt a strucot akarom.
A penz nekem is kellene. Kellene az igazsag ugyi kozpont , de megvettem elotte az orszarvut.
Nagyon érdekes....mindenki a nagy méretű árusító standokat szedegeti össze a részletekből.Azt hiszik hogy dőlni fog a pénz :D A németen a látogatóim száma közel van az 50hez és simán elbírják a kis árusító standok is. Igaz hogy a nagyok több pénzt hoznak de ahhoz kell sok sok látogató is :D
Nekem csak 1 db hiányzik a párduchoz,és voltam olyan ügyes hogy reggel félálomban rosszul tettem fel egy kártyát cserére :( most bent ragadt 2 napra eh
Jo lene meg 2 kartya a struchoz, de gozom nincs mivel cserelhetnem el. Nem igazan lattok semi ertekeset az enyeim kozt.
Az biztos aranyos lehet :-)
16 pont s elérem a 10 szintet:-))
Az jó buli :) Én tegnap vettem meg a németen a Komodói varánuszt,nagyon jófej,dugdossa a nyelvét meg minden :D
Sziasztok,szép napot :-)
Épp felszedtem mindent az állatkertben rakosgatom vissza őket,s kiírta,hogy karbantartás van,szerencsére a vége fele járok már :-)
Ok a wcket probalttam eldugni, hogy ne a kert kozep pontjan legyen.
Jah és ne félj használni a járdafelszedést,nem kell sok út menjenek csak körbe a látogatók,később úgyis helyprobléma lesz és úgyis az utakat fogod átrendezni hogy több karámot tudj letenni :)