MyFreeZoo (fórumjáték)
Írjon ide légyszi olyan valaki aki szerver 2-n játszik és barátot keres.
szerver 2 rena0829 jelölést várok!
Barátokat keres: SolyaEni server 2
Atis88 server 2
Légyszi irjon akit bejelölhetek barátnak Szerver2
mindenkinek besegitek!!4
előre is köszi
Szervezeten belül feladatokat lehet csinálni amiért plusz pontokat gyűjthetsz,minden állattal való foglalkozásnál plusz 10 től 50 százalékig.
Ezt tudja nyújtani a szervezet és állatokat lehet beadni amiért a szervezet kap pontokat amivel a szervezet fejlődik,bővül,szépül.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miért érdemes szervezethez csatlakozni? jobban lehet haladni? Mit jelent az hogy a követelmény napi 1 állat? pl egy zebrát eladok nekik az állatkertemből?
Hello,2 barátot keresek holnaptól,imibence néven vagyok.Lehetőleg 30as szint felett keresek aktiv játékost.HOLNAPTÓL.Hy
Sziasztok Barátokat keresek még 6 helyem van eléggé sűrün fent vagyok 2 óránként minimum úgyhogy várok rátok :)
sziasztok, barátokat keresek, xandix néven, 2 szerveren.
Sziasztok!
Szerver 2 deestroy
jelőljetek barátnak légyszi, fogadom!
sziasztok, még van 6 üres barátjelölésem, aki barátot keres jelöljön be,elfogadom, köszi.
barátokat keresek xandix a nevem , most regisztráltam !
Boldog új évet! :)
Egy ismerősömnek szüksége lenne az 1-es szerveren egy kertre. Ha valakinek lenne esetleg felesleges, szóljon légyszi! :)
Köszi!!!
Kedves fórumozók! Holnaptól lesz a myfreezoo játék 1-es szerverén 5 db szabad helyem! Kérlek, jelöljetek barátnak! Olyan tagok jelentkezését várom, akik besegítenek! A nevem pötike! Köszönöm szépen! szép napot! :)
Boldog újévet és sok sikeres szaporítást mindenkinek :)
sziasztok:) Baratokat keresünk:))
-király7777777(7 db hetes) 2 szerver
-kamuka (2szerver)
-biush_ (az alsóvonal is a névhez tartozik:)2szerver
-Vonpetras (nagybetű az első:) 2szerver
-alexadam (2 szerver)
Szia sajna nincs és szamaram,fehértigrisem,tukánom és okapim sincs de a többiből nagyjából van,ja tengeri teki sincs :(
Palleusz! Van fölös sziklaugro pingvined?
Sziasztok!
Szerver2-n keresek barátokat, bátran jelöljetek, mindenkit visszaigazolok! minden reggel belépek!
Nevem: Páfrány
sziasztok
ha veszek 2032 Ft-ért gyémántot telefonnal akkor mennyit fog levenni és vesz utána le még plusszba pénzt?
köszi: crosby
sziasztok jelölj barátnak a myfreezoo játékban nevem szucsne köszönöm !
krokodil részletet keresek ha van jelöljetek a nevem
dávidka xd adok érte :nagy kávés stand részletet
Ajándékozd el inkább,egyébként a beállításokál van a fióktörlés.
Ha már nem szeretnék tovább játszani lehet törölni az állatkertet?
Nagyon sok minden van,mit keresel leginkább? Stand,állat,karám,karámtárgy,növény vagy dísztárgy?
nekem van 1 díszköves napórám, mittudnál adni érte ?
Üdv ha valakinek van cserélhető díszköves napórája akkor írjon rám köszi :)
hát van a nyil :D és arra az oldalra amerre mutat az egész csík végig :D vagyis annak a 2xse :D
pl. ha lefelé akarod bővíteni akkor a lefelé való zöld sáv :D + még 1x annyi :D