MyFreeZoo (fórumjáték)
mért nem birok csillagot szerezni a barátoknál mert nem add feladatott.
irjátok már meg
Meghibásodott a rendszer. Elvileg már javítják, de még ma sem jó...:(
Nem tudok feladatokat csinálni a barátti állatkertekben, mert nem ad :(
Sziasztok!Barátokat keresek zsirimánia és zebralovacska néven,jelöljetek!
Továbbá pisti98 néven is jelölhettek. Köszönöm, ezen most is van hely.
Sziasztok! Barátokat keresek holnaptól Phaedra néven, lesz kb. 10 helyem. Olyanokat keresek, akik aktívak a játékban. Jelöljetek nyugodtan. Köszönöm.
Hívjatok meg barátnak,még sok helyem van!Nevem:judythcica
Megunt myfreezott keresek
irjatok ha van
köszi
keresek szomszédot 40 felett a myfreezoba a nevem apu0309.
jelöljetek be
Sziasztok!
Jelöljetek barátnak,mert rengeteg helyem van még! Köszi! Nevem: judythcica
Sziasztok
Mi is barátokat keresünk:
tekluska
Tekla0907
faragor
Üdv mindenkinek
Sziasztok!!
Barátokat keresek..
A neveim: csanita98
csanita
anita98
Sziasztok! Barátok jelölését várom Franyo néven. :)
Üdv.
Holnaptól felszabadul pár helyem, nyugodtan jelöljön olyan aki aktív és szeret kártyarészletet cserélgetni! Köszi
Sziasztok, jelölhetitek barátnak Laríta nevü ismerősömet is. Csak bátran :)
Köszii:) meg is oldódott a probléma, küldtek új jelszót.
Üdv mindenkinek! kellemes hétvégét!
Barátjelölést nem kérek köszönöm :)
Szia a bejelentkező oldalon lent van a támogatás
egyébként ki hányas szinten van? ha meg lesz a fiókom lecserélném a 10es szintű nemjátszó barátaimat aktívakra.
sziasztok! nem tudok belépni a fiókomba, a jelszóemlékeztetőt meg nem küldik:S egyébként meg nem felejtettem el.... lehet feltörték. hogytudok üzenni hogy oldják meg?? fontos , vagyok vagy 30as szinten.. újrakezdeni megnem fogom.
Holnaptól van 4 szabad helyem, szükségem lenne barátokra. Nevem: kozmagyörgy
Sziasztok! Még új vagyok és szomszédokat keresek, jelöljetek bátran.
Nevem: Christineee
szomszédokt keresek rebeka1962 jelöljetek bátran még kezdő vagyok de igyekszem köszi
Sziasztok!
Barátokat keresek,ha valakinek van kedve és még nem telt be,akkor legyen szíves jelöljön be,aktív tag vagyok!Előre is köszönöm!
Nevem: emiszo27
Hello!
Barátokat keresünk:
anehor
e0831
dancsi91
buborék86
nelo87
koripet
Köszi
Sziasztok barátokat keresek olko19 és evcsi92 néven!
Mar megvan leteve, csak a tovabbi rendezkedestol emnt mar el a kedvem.Dilihaz van nallam , de szeloztettem egy kicsit az agyam csak azutan folytatom.
Az kemény meló :) egyszerűbb ha inkább bővítesz és az üres helyre rakod le az új karámot.
Az este meglet a 4 dik orszarvum, orultem, hogy kesz a feladat.Csak ep nem jott a jelzes, hogy kesz. Mikor nezem, mi a gond, hat lattom, hogy hianyzik az orias karam, persze penzem ra nem volt.Egy rakas mindent eladttam.Azttan felszedni szinte mindentes ujra pakolni, a raktar atlathatatlan(csinalhatnanak vallami rendet ebben a raktar akarmibe; kulon rendszerni a novenyeket, disztargyakat, alatokat,stb) Zug a fejem.