My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk! (beszélgetés)
Hello
Szeretnek egy Mandrill reszletet. Ha van valakinek es szeretne lecserelni, azt kerem irjon sarkozimark-nak
Sziasztok!
My free zoo 1. szerveren játszok Sibones néven 34-es vagyok és van 10 db szabad helyem ha megtehetem napi rendszereségel segítek és kb ezt el is várom Jelöljetek!
Sziasztok.
2 szerver
34 lvl maffijr , 4db hely és
32 lvl maffijr1 5db hely.
Lehetőleg csak olyanok jelöljenek akik legalább heti 5x tudnak besegíteni.
Sziasztok! Szorgalmas barátokat keresek 2-es szerveren.
A nevem: uno
Sziasztok!Szorgalmas barátokat keresek 2-es szerveren..
A nevem:
Béla1993
Hello
Szeretnek egy Koati reszletet. Ha van valakinek es szeretne lecserelni, azt kerem irjon sarkozimark-nak
Hello
Szeretnek egy koati reszletet. Ha van valakinek esz retene legyerelni, az kerem irjon sarkozimark-nak
Sziasztok
Barátokat keresünk a 2-es szerveren.
P Ágnes ,Balu 75
Besegítek minden nap
Sziasztok
Baratokat keresek Shrekk neven a 2-es szerveren
Shrekk
sziasztok :D
ha lenne valakinek 40-es szint fölötti my free zoo-ja,és nincs rá szüksége,akkor én nagyon szívesen gondoznám és fejleszteném ! ha valaki lenne ilyen jó szívű,hogy el ajándékozza nekem akkor az írjon nekem ! emailbe is jó. a nevem : gerda1992@citromail.hu ! előre is köszönöm ! :)
Sziasztok! 2-es szerveren barátokat keresek. 16-os szintű vagyok.
Nevem: hick
Sziasztok!" mazsi !! " néven működő szervezetünkbe (1 szerver) szívesen fogadunk 30.szint felett lévő állatkert igazgatókat,kiket hajt a csapatszellem! Kötelező napi zd beadás nincs, csak a gyűjtések alkalmával.
Puszi
További ajánlott fórumok:
- My Fantastic Park - Aki játszik, jöjjön, beszélgessünk!
- Nem játszik a 2, 5 éves fiam játékkal, dűt, borít, szegel, kalapál..
- My Little Farmies online játék! Ki játszik ezzel a játékkal?
- Aki a WOW-al játszik gyertek beszélgessünk!
- Upologus online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk és barátkozunk!
- Ki játszik a "Csábitásból jeles" nevű online játékkal?