Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mutasd a kutyád, megmondon ki vagy fórum

Mutasd a kutyád, megmondon ki vagy (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2 3
53. kiki32
2007. júl. 1. 20:54
minket egy berni-pásztor és tibeti terrier boldogít. :)
2007. jún. 17. 22:45

mi akita-inu kutyákat tenyésztünk,imádjuk öket!

legidösebb anya kutyánkat achiko-nak hivják,

a kan kutya Lion King

és a két kis nöstény Micuko és Hachiko!

2007. jún. 1. 00:24
(de nem az enyém,bocs,a lányomé)
2007. jún. 1. 00:23
jagd terrier
2007. máj. 31. 23:57
Egy amerikai bulldogom van.
2007. máj. 31. 23:42
Bichon frisé kutyusunk van. 3 éves, kislány. Gyönyörű és imádnivaló. :)
2007. máj. 31. 23:33

Nekünk egy Ír szetter kutyánk van.Helyhiány miatt menhelyre került volna,de nálunk jobb helye van.

Igaz már 8-éves,de én imádom,és a család is oda van érte.Most voltak itt a volt gazdája,és azt mondták,hogyha nem tudnák hogy az ővék volt,meg sem ismernék.Rengeteget változott,és mintha megfiatalodott volna.

2007. máj. 31. 23:17

Sziasztok!

Ne értek egyet a cikkel. Ha kapsz egy keverék kölyköt ajándékba, akkor mi van? Eldobod mert nem passzol hozzád? Én képtelen lennék e legkorcsabb kutyát is kidobni. Vagy lehet hogy ez is árulkodik a jellememről?

Egyébként egy keverék fekete szakállas bozontos pofiju Füles kutyám van, akit imádok mind a 38 kg ját :_)))

45. bagica
2007. márc. 28. 11:39
Alaszkai malamutom van.... nagyon kedves kutyi, imád enni és játszani:-))))), na meg rajtam "lógni" :-))
2007. márc. 27. 18:26
egy éves labrador retriever lány és imádnivaló
2007. márc. 27. 16:47
gyönyörűséges 7 éves westie kislányom van!:) most is itt szunyózik mellettem a fotelen, fejecskéjét a lábamra hajtva... ajjj de imádom!!!!:) neki köszönhetem, hogy nem telik úgy el egy napom hogy ne nevessek!
2007. márc. 22. 11:39
Nekem meg egy Yorkim:)
2007. márc. 22. 11:30
nekem rotim van :)
2007. márc. 22. 11:23

Bia- yorkshire terrier

Lulu-francia bulldog

Stefi-westi

Pörkölt-törpenyuszi

Kakaó-törpenyuszi(ő a pörcsi vőlegénye)

Répa-törpenyuszi(ő a kapcsolat gyümölcse)

Frida,Varjú, Hófehérke,Cirmos, Sári,Csipi, Csuri,Kopper- ők tyúkok normál méretüek

Kakaska-ő krédli kakas de jól elvan a csajokkal:)

A tóba pedig kb10 aranyhal úszik a névtelenség homályában..

2007. márc. 16. 21:54
VAN EGY TACSKÓ TALÁLT PICIKORBAN KIDOBTÁK AZ UTSZÉLRE VAN A SPÁNIEL AZT BEFOGADTUK MERT MEGHALT A NÉNI AKIÉ VOLT,ÉS VAN EGY NÁPOLYIMASZTIF AZ A PÁROMHOZ SZEGÖDÖTT A GAZDÁJA HIÁBAVITTE VISSZA MÁSNAP ISMÉT A MUNKAHELYE ELÖTT VÁRTA,MIG A GAZDÁJA BELETÖRÖDÖTT ÉS IGYHOZHATTA HAZA ELÉG MESSZIRŐL,AZÓTA NAGYON JOLÉRZI MAGÁT MEGSE PRÓBÁL A NYITOTT KAPUN EL LÓGNI CSAVAROGNI.
38. rexona
2007. febr. 18. 13:21

1 west highland white terrier gazdája vagyok.

Ő az első kutyám, a legjobban szeretem.

37. Bazsó
2007. febr. 17. 19:54
Kettő tündéri angol bulldog,Dorisz és Felhő:)
2007. febr. 17. 19:22
Anyukáméknál egy 4 éves labradorunk van DADA a neve. Én ide a páromhoz szeretnék magunknak egy his bichon-t, mert nem büdös és nem hullik a szőre így lehetne a lakásban is! (Kicsi a kertünk nagyon.) De persze ő nem akar lakásba kutyát sajnos. Majd ha lesz gyerek azt mondja.
35. be52089f0e (válaszként erre: 33. - 9d604f83b4)
2007. febr. 17. 18:29

Nekünk is egy imádni való kis labradorunk van.

Kis? 35 kg :)))

2007. febr. 17. 14:50
Nekünk MOPS-unk van!!!
2007. febr. 12. 11:44
Labrador:))Imádom családtag!!
32. hjaniko (válaszként erre: 31. - Alexandra28)
2007. febr. 7. 23:24
Jó neked, hogy ennyi állatod van! Boztosan sok törődést igényelnek. Nekünk a vizslán kívül még 3 cicánk van.
2007. febr. 7. 23:21
Nekem boxerem 1éves,mopsom 1éves,spánielem(menhelyről hoztam)6éves,bulmastifom 9éves és sajnos daganatos már 4éve.Nagyon imádom őket,de van még 2 cicám őket az utcán találtam félig holtan.
2007. febr. 7. 23:20
Egy kedvesen bolond magyar vizslánk van. Okos, szeret minket, de igazából a páromat tekinti "falkavezérnek", minket, többi családtagot pedig a játszótársainak...
2007. febr. 7. 22:55
Nekünk egy gyönyörű amerikai staffordshire terrier kölykünk van. Hihetetlenül értelmes, intuitív, tanulékony, alkalmazkodó. Imádjuk, éppen ezért honlapja is van. Aranyos, olvassátok el ha ráértek, sok szép és vicces kép, és egy kiskutya naplója van rajta. Talán itt jobban megismerheti ezt a fajtát, akit érdekel, milyen egy stafford igazi arca.
2007. jan. 19. 22:44

Sziasztok!

Nekem egy GYÖNYÖRŰ Berni Pásztorom van, fantasztikus egy kutyus.Eszméletlen okos és IMÁDOM, semmit nem kell 2-szer mondanom neki. Bátran ajánlom mindenkinek,ha valaki kutyavásárláson törné a fejét. Különleges egy fajta, kevesen ismerik. Az enyém 9 éves, most kaptam a páromtól egy kis Palotapincsit. Nem kell mondanom, hogy ég és föld a két kutya, elég murisan is néznek ki együtt. :o))

2007. jan. 19. 20:03

Welsh Terrierem van, 15 éve ismertem meg ezt a fajtát, de csodálatos vele minden nap.

Mi járunk kiállításra is, és remélem ez az év eredményes lesz.

De volt még Rottweiler is a háznál, de már nem szeretnék, mert sajnos a vita kizárhatatlan 2 kutyánál, na most a terrierem biztos alul maradna a harc végén. Így inkább nem lesz rotim, pedig egy gyönyörű eb.

26. win
2007. jan. 14. 07:49
Nekünk most épp nincs, mert nem olyan régen költöztünk a sajátunkba. Szeretnénk majd tavasszal egy bullmassztiffot. Gyönyörű, szerintünk, és nagyon jókat írnak róla, gyerekek mellett is nyugodt szívvel lehet tartani, állítólag. Édesanyámnak csau-csaui és shi-tzui vannak, tenyészti, meg egy rotija(Ördög-és nem csak a neve:)))).
2007. jan. 14. 05:48
Nekem egy gyönyörű németjuhász fiú kutyám van. Nagyon szeretem. Ő pedig egyenesen imád. Én vagyok neki a Mama. Én pedig úgy beszélet hozzá, hogy - kisfiam, mit csináltál már megint? Belőlem ezt hozta ki. Pedig vannak gyerekeim, unokáim, de ő is teljes jogú családtag.
2007. jan. 5. 21:38

Sziasztok!

Nekünk Cocker Spánielünk van vördzsi (vörös) mint a lányom és én! :)

Ez mit árul el?

Köszi, Kóka

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook