Mutasd a kutyád, megmondon ki vagy (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
mi akita-inu kutyákat tenyésztünk,imádjuk öket!
legidösebb anya kutyánkat achiko-nak hivják,
a kan kutya Lion King
és a két kis nöstény Micuko és Hachiko!
Nekünk egy Ír szetter kutyánk van.Helyhiány miatt menhelyre került volna,de nálunk jobb helye van.
Igaz már 8-éves,de én imádom,és a család is oda van érte.Most voltak itt a volt gazdája,és azt mondták,hogyha nem tudnák hogy az ővék volt,meg sem ismernék.Rengeteget változott,és mintha megfiatalodott volna.
Sziasztok!
Ne értek egyet a cikkel. Ha kapsz egy keverék kölyköt ajándékba, akkor mi van? Eldobod mert nem passzol hozzád? Én képtelen lennék e legkorcsabb kutyát is kidobni. Vagy lehet hogy ez is árulkodik a jellememről?
Egyébként egy keverék fekete szakállas bozontos pofiju Füles kutyám van, akit imádok mind a 38 kg ját :_)))
Bia- yorkshire terrier
Lulu-francia bulldog
Stefi-westi
Pörkölt-törpenyuszi
Kakaó-törpenyuszi(ő a pörcsi vőlegénye)
Répa-törpenyuszi(ő a kapcsolat gyümölcse)
Frida,Varjú, Hófehérke,Cirmos, Sári,Csipi, Csuri,Kopper- ők tyúkok normál méretüek
Kakaska-ő krédli kakas de jól elvan a csajokkal:)
A tóba pedig kb10 aranyhal úszik a névtelenség homályában..
1 west highland white terrier gazdája vagyok.
Ő az első kutyám, a legjobban szeretem.
Nekünk is egy imádni való kis labradorunk van.
Kis? 35 kg :)))
Sziasztok!
Nekem egy GYÖNYÖRŰ Berni Pásztorom van, fantasztikus egy kutyus.Eszméletlen okos és IMÁDOM, semmit nem kell 2-szer mondanom neki. Bátran ajánlom mindenkinek,ha valaki kutyavásárláson törné a fejét. Különleges egy fajta, kevesen ismerik. Az enyém 9 éves, most kaptam a páromtól egy kis Palotapincsit. Nem kell mondanom, hogy ég és föld a két kutya, elég murisan is néznek ki együtt. :o))
Welsh Terrierem van, 15 éve ismertem meg ezt a fajtát, de csodálatos vele minden nap.
Mi járunk kiállításra is, és remélem ez az év eredményes lesz.
De volt még Rottweiler is a háznál, de már nem szeretnék, mert sajnos a vita kizárhatatlan 2 kutyánál, na most a terrierem biztos alul maradna a harc végén. Így inkább nem lesz rotim, pedig egy gyönyörű eb.
Sziasztok!
Nekünk Cocker Spánielünk van vördzsi (vörös) mint a lányom és én! :)
Ez mit árul el?
Köszi, Kóka
További ajánlott fórumok:
- Milyen kutyád van, vagy milyet szeretnél ha lehetne?
- Mutasd az autód és megmondom milyen ember vagy!
- Mutasd a ......, megmondom, ki vagy!
- Ha szoktad ajándékozni a kutyád: karácsonyra, szülinapjára, vagy mindkettőre?
- “Mutasd a telódat, megmondom, ki vagy.” Keresési...
- Melyik táppal eteted a kutyádat vagy macskádat? Melyik vált be?