Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha nekem augusztus 24.én zárult le a munkanélküli járadékom akkor ezt a 24 napot hamarabb elküldik postán? Ha igen akkor kb mikorra kapom meg?
Szia !! Neked az Agusztus hónapi munkanélküli segély jött meg ?
Sziasztok !! Nekem Szeptember 1 - én jár le a munkanélküli szerintetek mikor kapom meg a pénzt. Remélem az Agusztusit hamarabb megkapjuk.
Szia! Bács megyében lehet máshogy van,nem tudom! 😪
Nekem 17.-en járt le, hétfőn volt berszamfejtes és 27.én azaz holnap utalják el.
Békés megye.
Sziasztok Jovoheten mikor utaljak a munkanélkulisegelyt?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! A fiamnak hónap közepével lezárták a munkanélkülijét,megkapja a fentmaradt 80%-át is és a letöltött munkanélkülit! Az lenne a kérdésem hogy ezt a többi utalással küldik,vagy hamarabb mivel lezárták? Köszönöm!!!
Szia!
Szerintem azt nem fogják hamarabb.
Tanfolyamra járok én is.
Csak a csp jött hamarabb sajna.
Szia! Neked ez hóközi volt, vagy a szeptemberit utalták el hamarabb?
Jó reggelt Tatabánya most reggel jött meg 6:45 kor a munkanélküli
Aki tanfolyamra jár és arra kap képzési támogatást, tudja esetleg, hogy azt is kiutalják-e hamarabb most mint a csp-t, gyest stb.?
Szia. Oroszlányon még semmi.
Vki megkapta komárom esztergom megyében a hóközi munkanélkülit?
Sziasztok
17.én járt le a munkanélkülim
Azt mikor fogják utalni?
ugyanúgy hó elején?
Szia
Köszönöm a válaszodat,de a nagy posta szerencsére nyitva volt:)
Vki tudja h itt Tatabányán mikor utalják a hóközi munkanélkülit ?
Sziasztok!
Bocsánatot kérek előre is nem ide tartozik ez a kérdés.
Azt szeretném kérdezni Nyíregyházán nem tudja valaki a holnapi nap folyamán van e nyitva posta?
Sziia. Én is elertem az ügyintézőmet, lezárta nekem az ellátást, mert en most sajnos egészségügyi okok miatt nem tudok mászkálni. Azt mondta hétfőn van számfejtés, nekem akkor utalják is, rá 2-3napra számlán.
Köszönöm, hogy írtál :)
Sziasztok! Páromnak most utalták a maradék munkanélkülit, ő hónap elején munkát talált, és a fenmaradó fél havit kapta meg, hóközi utalással. Hajdú -Bihar megye.
Most voltam a munkanélkülibe. Sajnos csak jövő hónapban utalják a törthavit 😬
Hokozi számlán.
Pêcs Takarék
Igen, az bőven megvan. Csak hogy van-e ilyen, hogy x hónap után újra munkát keres az ember és a 3 hónapból fennmaradó időszak jár - e ilyenkor.
Szia!Nekem azt mondták a múlt hét elején telefonon,hogy 17. vagy 18.-a lesz majd a pótszámfejtés és azután utalnak elvileg,bár én másféle támogatást várok,de az egyik ismerősöm azt mondta,hogy ne aggódjak ezeket,nem sietik el,sokkal inkább az utolsó utáni pillanatokra hagyják.Tehát még azt is eltudom képzelni,hogy csak a jövő héten lesz belőle valami.De remélem azért 19.-re sikerül elutalniuk.
Sziasztok ! Énis a hóközi utalást várom. Tudja valaki itt hogy mikor van az hóközi utalás számlára ? Én Zalamegyei vagyok.
Attól függ volt-e folyamatos munkaviszonyod minimum 3 évig. Mert ugye minden ledolgozott 10 nap 1 nap munkanélküli és csak akkor jár a maximum 90 nap,ha ledolgoztad a 3 évet folyamatosan.Ha nem értelemszerűen csökken.
Nekem majd csak jovoheten kell mennem, kérlek akkor írd mar meg Neked mit mondtak. 😊 Persze ha nem felejted el. Elore is köszönöm 😊
Vki tudja h Komárom Esztergom megyében mikor utalják a hóközi munkanélkülit?
További ajánlott fórumok: