Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
‼Karácsony előtt folyósítják a decemberi családtámogatási ellátásokat‼
📢Az eredetileg 2021 januárjára tervezett kifizetés helyett már idén decemberben a családok számláján lesz a pénz.💸💳
A családokra háruló év végi terhek csökkentése érdekében a családtámogatási ellátásokat előrehozott időpontban utalja a Magyar Államkincstár – tájékoztatott közleményében a központi szerv.
ℹA bankszámlákon december 22-én írják jóvá az összeget és a postai kifizetés is ezen a napon kezdődik az eredetileg 2021. január 5-ei dátum helyett.
A döntésnek köszönhetően így már karácsony előtt folyósítják az e hónapra járó családi pótlékot, gyermekgondozást segítő ellátást, gyermeknevelési támogatást, fogyatékossági támogatást és a vakok személyi járadékát.
⛔Egyéb támogatások kifizetését a döntés nem érinti.
Szerintem az utalás a héten lesz.
Postások jövő héten fogják hordani.
Hónap végéig mindenki megkapja.
Sziaztok.
Nekem (Bp) azt a választ adták, hogy csak januárban lesz utalás.
Még este 6-kor is jöhet utalás.
Egyébként most még én sem kaptam meg. Mondjuk nem néztem. A múltkor sem.kaptam smst és rajta volt. Az smst másnap kaptam.
Szinte biztosan nem, én is októberben regisztráltam (27) és december elején kaptam először.
De nem kérdeztél rá amikor regisztráltál?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?