Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Nektek is 16-17 re ígérték?
Azért röhejes az egész már
Pécsen hóközi utalást kapott valaki?
Köszi remélem
Eddig még ma reggel sincs semmi, nem hiszem el, komolyan
Várok egy kicsit és telefonálok, ha egyáltalan felveszik mert pénteken ugye nincs ügyfélfogadás
Valaki megtudja mondani, hogy decemberbe 1 havit kapunk? Vagy a januárit is kifizetik?
Akkor ma nem jött meg neked?
Tolnamegyében hiközit utalnak ????
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a munkanélkülit azt most hogy fogják majd utal mivel December 1 je Péntekre esik valahol azt írja hogy 1 jén valahol meg 4 én .
Igen,elvileg holnap számlán van
Szia
Akkor neked azt mondta, hogy 17-én érkezik meg a számlára? Szabolcs megye?
Nekem úgy mondta 16-17.....már nem tudom, de nekem még eddig semmi
Tényleg azt gondolod, hogy ezt bárki beveszi és majd neked utalni fog? Ismeretlenül? Mai világba? 😆😆😆😆
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek mert sajnos mástól nem tudok.
Jövő hétig valaki nem tud nekem utalni 10 ezer forintot, duplán utalom vissza neki. Kedden kapom meg a pénzt, addig kellene. Remélem van itt aki tud nekem segíteni.
Van hóközi. Nekem ma azt mondták a munkaügyön, hogy jövőhéten bérszámfejtés és utalás is lesz. Veszsprém megye
Csak azért írom le, hátha más is így van...és hasznos.
Én szeptember elsején regisztráltam, 24.-en találtam munkát, kijelentkeztem, majd utána igényeltem a 80%ot.
Október elején megkaptam a szeptemberi hónapra járó munkanélkülit...de ebben a hónapban nem utalták el a fennmaradó összeget.
Majd hívtam őket és közölték,hogy már előző hónapban elutaltak mert egyben utaltak el a szeptemberi munkanélküli járadékkal együtt!
Ha nem hívom őket... várhattam volna..
Akarom mondani szept. 11-én
Munkanélkülire gindolok..köszi
Sziasztok!csak egy kérdés..van hóközi utalás is veszprém megyében vagy csak a havi egyszeri folyósítás?köszi
Sziasztok. Olyan kérdésem van, szépet 11-én regisztráltak, de szept 26-án találtam is munkát. Az ügyintéző küldött egy papírt a megszüntetésről, illetve, hogy 11.24-én kell jelentkeznem, egy lepecsételt papírral a munkáltatómtól. A fennmaradót ezután kapom meg. Miért? Ezt most így nem egészen értem
Nekem sem jött,hívtam az ügyintézőt,de közben kaptam másnap allást,úgyhogy mentem is kijelentkezni.Azt mondták 16-án bérszámfejtes és 17 -én utalás🤑
Ma járt le a munkanélkülim. Meg tudná nekem mondani, kb mikorra várható hóközi erre a pár nyomorult napra? Gondolom ennek a kifizetése sem lesz zökkenő mentes 😅 Veszprém megye
Pest megye,nekem is valamit elbsztak és nem bérszámfejtettek honap elején, úgy hogy folyamatos ellátás, előző hónapban időben jött. Igy majd a hóközi számfejtéssel kapom. 😄
Én vagyok az egyetlen aki még masekapta meg ezt a s....rt, és ráadásul még az információs segitségnél ülök is olyan intelligenciával rendelkeznek mint egy 5éves?
Sziasztok Borsodba mikor van Hóközi zárás?
Nah, én telefon rákérdeztem , amilyen szerencsén van nekem valamit elbasztak ezért hiába is vártam. Majd hóközi utalásal jön 16-17 én...Nyíregyháza
Aki még ma se kapott semmit, az szerintem kérdezzen rá ügyintézőtől, hogy mi a helyzet. Szerintem már a postai utalványok is mind kimentek.
Azért a helyedben rákérdeznek az ügyintézőnél...
90 napra állapították meg július 28.ától agusztusban kaptam 2 napit szeptemberben 31 napit októberben 30napit még maradt fent 27 napom október 27.én járt le.
nem már most az utolsó lenne
További ajánlott fórumok: