Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Köszi!
Majd kiírom ide is, hogy más is tudjon majd az alapján viszonyítani!😊
Az lenne a kérdésem, hogy aki postán kérte az az utalástól számítva még kb. 4-5 nap?
Tegyük fel, 7.-én utalnak akkor majd a rákövetkező héten kedd táján hozza a postás? 😠
Baranya, számlára érkezett a NYES!
MHB bank
Sziasztok!
Komárom-Esztergom Megyében Február 7.-én fogják postázni az ellátást - emailben érdeklődtem ma reggel és ezt a választ kaptam!
Átérzem mindenki problémáját, ugyanebben vagyok! A jó magyar valóság.... a pénzed az jó, ha meg megszorulsz vagy bajba kerülsz várjál türelemmel! Neked itt nem jár semmi! Bezzeg a határonrúliaknak vendégmunkásnak annak alanyi jogon jár minden! ( nem sajnálom tőlük cskhát bakker... még egy ilyen ország a földön nincs ahol a saját pogárokkkal van kibaszva mindenki másnak meg kánaán a Te pénzedből! Elég csak arra gondolni, melyik orszgban szavazhat a más országban élő vagy a nyelvet sem beszélő küldföldi vendégmunkás! De megérdemeljük mert tűrjük! A francia vagy a német nép már beletolta volna a parlamentet a Dunába régen...). Ügyintézés 60 nap stb....
Kitartás Mindenkinek!
Sziasztok
Baranya megye Komló
Most jött az utalásról az sms. Rajta van!🙂🙂K&H bank.
Figyeljetek jól!
A legidegesítőbb hogy mindanyian csak írogatunk ahelyett hogy összefognánk és rendet tennénk...Érdekes Romániába,franciaorszában van összetartás...
Mi miért nem teszük meg?
szia jani!
és most akkor mi lesz?nem csinálunk semmit?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?