Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Mogyorós halszeletek recept

Mogyorós halszeletek recept

Elkészítési idő 30 perc

A Mogyorós halszeletek hozzávalói:
Tengeri halfilé(a lényeg, hogy szálkamentes legyen)
1csg.sós mogyoró,
zsemlemorzsa,
tojás,
liszt,
olaj,
2gerezd fokhagyma,
apróra vágott petrezselyemzöld,
izlés szerint só, bors.


A Mogyorós halszeletek elkészítési módja:
A halat megsózzuk,és félretesszük. A mogyorót diódarálón ledaráljuk,majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró ) beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot. Utána lisztbe tojásba,majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat, és bő forró olajban kisütjük. Majonézes,vagy törtburgonya illik hozzá.

A panírt jól rá kell nyomni a halra.


Kategória: Halas ételek receptjei


A mogyorós halszeletek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook