Mobiltelefonokról (beszélgetés)
Azért nem ártott volna leírni hány éves, mennyít használt, milyen állapotú stb... no meg az ára.
sziasztok. lenne egy elado nokia 7310-em ha valakit érdekelne?:)
Kinek hány éves a telefonja ? :o)
Az enyém kb 2
Sziasztok!Külföldről kaptam egy Nokia 6500 Classicot,függetleníteni akartuk a bátyámmal,hogy tudjam itt is használni,és a neten próbáltuk kikódolni.Hát sikeresen lezároltuk a telefont,ugyanis a régi 6500 kódjával próbálkoztunk.(tudom bénák vagyunk) Elmentem vele egy mobiloshoz,hogy kábelesen kódolják ki,de azt mondta kidobhatom a kukába,mert nem lehet.Hallottam mostanában egy olyan megoldást,hogy a SIM kártyámat kilyukasztják és akkor ha nem is lesz független,de egy hálózat futni fog rajta.Budapesten tudtok olyan helyet,ahol ilyen "lukasztást"csinálnak?Egyáltalán meglehetne így csinálni?Köszi a választ!
Van egy Samsung telóm, amejik rosszabb,mint 110 éves alcatelem!! Mozdulatra térerővesztés,megszakad a kapcsolat,és gyakran érthetetlen..Kicserélném, de mire?SEGÍTSETEK!!!
Nekem van (volt?) Nokia 6120 classic, imádom! Kár, hogy most mostam ki egy teljes programon... Remélem még meg tudom menteni!
a telefonoba a kepernyo nem vilagitodik ki ha valaki felhiv...es nem hallanak ha felhivnak?? jart valaki igy?? megjavithato??
SEK 800i-m van. Elég jó de nekem nem elég. A köv álomtelefon se c905 aminek 8 mpixeles kamerája van, vagy nokia 5800, ez csak 3 mpixes kamerával van fölszerelve de érintőképernyős. Nehéz döntés. Más a stílus. viszont a nokia menőbb és olcsóbb is nem tudom miért. EGyenlőre egyik sem kapható magyarországon.
NOKIA 6650. nagyon klassz intelligens telefon.
Sony Ericsson k750i volt az "álmom" megis kaptam tavaly összel azota is megvan és nagyon szeretem.
Hali! Van vkinek Nokia 6120 Classic vagy 6234 ? Mi a véleményetek róluk?
Létezik szerintetek, hogy az akku kisütéséhez 6 óra elég legyen? Vettem egy Nokia 1208-ast, és ezt mondták nekem. Kevésnek tűnik ez az idő. Ért valaki esetleg hozzá? Mert az eladó nem tűnt nagyon hozzáértőnek. A Nokiás boltoktól meg nem tudok információt szerezni.
Kösz, ha valaki válaszol!
Átkeresztelkedtek BenQ-ra.
engem még mindig érdekelne, hogy az elvesztett mobilt (sajnos nem tudom pontosan a modellt-samsung, szétcsúsztatható, érintőgombos) meg lehet e kerestetni akkor is, ha nincs benne a sim-kártyája és ki van kapcsolva?
Sziasztok. Motorola Pebl U6 telefonja van valakinek? Érdemes venni?
Senki nem tud tanácsot adni ezen nagy hülyeségemre?
SOS! SOS!
Mosógépben kimosott mobilon lehet segiteni valahogy?
Házilag, vagy vigyem szervizbe?
Vagy inkább dobjam a kukába?
Sürgős lenne a segitség!
Úgy igazából nekem még mindíg a Siemens jött be leginkább, de sajnos kivonultak a MAgyar piacról.
Én nem nagyon szeretnék Nokiát. Túl egyszerű.
Biztos biztonságos meg ilyesmik, de soha nem szerettem az unalmas dolgokat:).
Most Lg Shine Gold-om van. Ami nagyon "csecse", de kb ennyi. Nem is akarom, hogy annyival többet tudjon. Van stép kis fényképezőm, ha tényleg jó képet szeretnék csinálni, másra jó ennek a kis 2 MP kamerája. Az MP3 lejátszójával sok bajom nincs, de inkább a saját mini mp3-mat használom.
nem okos telefont akartam, hanem szépet. Na ez sikerült:).
Erre vágyom most én is, remélem megkapom:-))
Most Egy Sony Erikson 320i-t nyúzok, ezzel sincs semmi bajom, de már majdnem egy éves.
Sony Ericsson K300i,szuper,nekem tetszik.
Szoftverfrisítéssel megoldható,a neten fenn van a frissítés,házilag is megy,csak rá kell olvasni.Nekem magyar lett a frissítés után.
LG-m van szép,de nem tudnám ajánlani.Csak nokia.Az biztonságos,okos stb.
ez kimaradt: erre felénk 2000 ft körül raknak új szoftvert.
Ezt a párom mondta:
Szoftver frissítéssel megoldható! Telefonos boltban (nem t-mobil, pannon, voda)
Nokia 6131-szerintem nagyon okos, szép képe van, az aksija is elég jól bírja... Szeretem...
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. Sony Ericsson w710 i gyárilag angol és francia nyelvű. Lehet rá letölteni magyar nyelvű menüt?? Megoldható vagy nem érdemes vele foglalkozni?
Nokia6131!Gyenge az aksija,de amúgy jó kis telefon.
További ajánlott fórumok: