Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit teszel, mit eszel, ha törik a körmöd? fórum

Mit teszel, mit eszel, ha törik a körmöd? (tudásbázis)

1 2
16. 'szti
2007. jan. 18. 13:36

úgyan=ugyan

nem vagyok ma formában

15. 'szti
2007. jan. 18. 13:35
menő=megnő
14. 'szti (válaszként erre: 15. - Juniperus)

hát passz :-)) én vágom is meg reszelem is, de ugyanúgy lemezesen törik, mint neked

viszont az enyém ennek ellenére elég kemény, menő hosszúra, általában lakkozom is

az emlegetett haj-köröm kapszulát én is szedtem, úgyan a hajam miatt, de mindegy, szóval gyorsabban nő tőle a köröm, az tuti

13. Librigabi (válaszként erre: 11. - 'szti)
vagy rágni ;-)))
2007. jan. 18. 13:21

nagyon jó vitaminok vannak. Én a rózsaszín dobozts szedem a bi.....

Nagyon jó, nagyon erősat, 3 havi kúrát meg tudsz venne egy nagyobb dobozban. Ez eddig a legjobb amit szedtem.

11. 'szti (válaszként erre: 1. - Juniperus)
2007. jan. 18. 13:07
állítólag nem szabad vágni, csak reszelni
10. spatifillum (válaszként erre: 8. - 7130b15964)
2007. jan. 17. 15:38
Inkább beveszem a tablettát.A körömerősítő lakkot mindennap le kell mosni, újra lakkozni.Úgy vettem észre, mintha még szárítana is.
9. spatifillum (válaszként erre: 8. - Juniperus)
2007. jan. 17. 15:33

Nem vettem még észre:)))

2-3X3 db-ot veszek be belőle naponta, de nem szedem tartósan.

8. 7130b15964 (válaszként erre: 6. - Spatifillum)
2007. jan. 17. 14:51
Hirtelen felindulásból én is szoktam ilyeneket elkövetni, csak általában 2-3 nap után megunom, elfelejtem, stb. Aztán meg csodálkozom, hogy miért is töredeznek a körmeim.
2007. jan. 17. 14:36
Nekem is volt ilyen problémám,a színtelen körömerősítő bevállt nálam.
2007. jan. 17. 14:25
Élsztőtablettát szedek,1-2x bekrémezem a kezem napközben.Este olívaolajjal bekenem a kezem és kesztyűt húzok rá. Valamennyit segít, de nem tartósan.
5. 7130b15964 (válaszként erre: 4. - 984ff08d0b)
2007. jan. 17. 14:08

Ennek a "babás" vitaminnak már annyiszor elhangzott a neve, hogy tök mindegy, ha még egyszer leírtad. Különben sem azért írtad, hogy majd tőled vegyük:)))

Nekem se bír ki két napot a körömlakk. Sőt, ha lakkozás után mosok pl. hajat, akkor addig tartott és kész. Ezért körömerősítőt használok. Nem mintha erősítene, de legalább nem annyira szembetűnő, ha nem friss.

4. 984ff08d0b (válaszként erre: 2. - 7130b15964)
2007. jan. 17. 13:24

Bizony, neki gyárilag ilyen a sérója :) mesélte, nagyon komoly volt a fotózás, két órán keresztül ült így kb, kisebb megszakításokkal, és a fejét hátra kellett hajtania, de az orra nem látszhatott..stb.

Igen, szedtem az Elevitet (na most akkor reklám vagy nem???) pocisságom alatt, lehet, hogy az is használt, de a hajam is sötétebb és dúsabb lett. -most meg hullik a "felesleg"

Műkörmöt még nem próbáltam, bár már szeretném, de pl a körömlakk az most is kb. másfél napot bír, bárhogy vigyázom rá, bármilyen lakkot kenek fel, és bármilyen technikával, lepattog.

Az enyém is olyan volt, hogy ha icipicit meg is nőtt, kosarazásnál általában egyszerűen kifordult a felső 1 negyede, visszafordíthattam, bár egyáltalán nem volt kellemes érzés.

Úgy irigyeltem a barátnőmet mindig, az ő körmei gyönyörűek, erősek, szép formájúak, és egy hétig simán fent marad a lakk rajtuk...hajjajh biztos genetika...

2007. jan. 17. 12:30
Revalid kapszula, viaderm és sok vitamin, gyümölcs zöldség!!!
2. 7130b15964 (válaszként erre: 1. - 984ff08d0b)
2007. jan. 17. 11:21

:DDD

Wow, kétszer átolvastam, mire rájöttem, hogy mit akarsz mondani. De végre leesett. Nem már az a saját haja?! De az gyárilag ennyire jó, nem hinném, hogy kevéske vékony szálú hajból növesztett ilyet a bogyók segítségével...

Szedtél magzatvédő vitamint vagy mitől lett jobb pont a terhesség alatt?

Egyébként szerintem ez gén kérdése is, bár az is igaz, hogy ha nem áztatom annyit, akkor javul.

Az enyém tök vékony és plasztikus, még nem találtak fel olyan műkörmöt, ami két napig megáll rajta. Szóval a gyárival kellene kezdenem valamit...

2007. jan. 17. 10:50

Szia,

eléggé sokat kínlódtam azzal, hogy tényleg alig nőtt meg egy 2mm-re az ujjbegyemtől, már arra is berepedt, ha mondjuk "belenyúltam" az asztal élébe. Meguntam, vettem azt a terméket, amin a lány ül (mellesleg volt osztálytársam és a haja nem dauerolt!) hátulról csak hajasan látszik és R-el kezdődik a termék neve...valamint beszereztem egy marék gumikesztyűt, és a vizes takarításokat és a mosogatást is ebben követtem el. Jobb lett, de igazából pocakoskoromban állt helyre rendesebben, most már eléggé vastag ahoz képest amilyen volt, bár továbbra sem hagyom kiázni. Az R betűs bogyókat 5 hónapig szedtem, de kb. csak 2hó után látszott igazán az eredményük.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook