Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mit tennél most legszívesebben, de nincs módod rá? (beszélgetés)
Szeretnék otthonról dolgozni,de nem lehet.
Mi nem számítunk.
Az egy dolog; nekem nem volt benne részem.
Nem az ötlet rossz, hanem a helyzet, amiben sokan pánikolnak, nem tudnak uralkodni a vásárlási lázukon, kb. mint 4 napos hétvége előtt. Csak ez a helyzet sajnos tovább tart, mint 4 nap. :(
Olyan körülményeket szeretnék, hogy elutazhassak nyaralni
Kár, hogy már kipróbáltuk.
Teljesen megfelel a karantén tengerparti kilátással, azt hiszem nem tennék mást.:)
Bevezetném a jegyrendszert élelmiszerre és tisztítószerre.
Még mindig elmennék jó messzire
elutaznék ... mindegy hova
Beszélnék valakivel, aki mindent megtesz, hogy elkerüljön.
Megváltoztatnám a HÉSZ-t.
Itthon maradni és aludni.
Hogy mit tennél most legszívesebben. Az a kérdés itt.
Na jól nézek ki.
Ki lehetett vajon, akit októberben kerestem?
Repülnék, csak nincsenek szárnyaim.
No ebben már igazad van.
Mondjuk nekem már az is remek érzés, hogy egyáltalán van söröm. Volt ám sokáig, hogy csak ritkán tellett rá...
Nincs véletlenül irodalmi lexikonod?
Mert legszívesebben utánanéznék egy német műfordítónak, de a Gugli hallani se akar róla.
a sör semmire sem jó, max böfögtet..különben is..."azt" nem feledteti a sör(sem)..gondolatelterelésre ott a net, ahol olvasom az élet kacagtató rémségeit..
Vennék egy uj autot mert a régire már nagyoon sokat kell költeni
nálunk nincs is.krémesre fájt a fogam,de a boltban elfogyott.a szomszéd faluban van egy cukrászda,egy gyerekkori ismerősöm dolgozik ott,el kéne menni.csak hát buszjárat nincs. na,majd a névnapomra elmegyünk.
űűűűű...
És van legalább söröd, hogy eltereld a gondolataidat?
...hogy mit tennék legszívesebben? hááát...ha kitudódna, akkor igen zajos ajtócsapkodás követné.
Én ennék egy szelet Dobos-tortát. De nincs.
A helybeli "cukrászda" - mert nem helyben készítették a dolgokat - nem is tudom, megvan-e még, de már ilyenkor biztos bezárt.
Mennék a gyerekhez Angliába.
További ajánlott fórumok: