Mit tegyek ha nem hív? (beszélgetés)
Próbálom én is így felfogni, mert nem akarok még egyszer csalódni és megvárni amíg ő jelentkezik, egyébként a buli ettől független mert oda mindenkit meghívok aki valamilyen szinten részt vett a házam újításában vagy segített valahogy. Csak jó érzés volt hogy valaki törődik velem. Majd lesz valaki aki észrevesz. De egyébként tényleg furán viselkedik egyszer így egyszer meg úgy. Az a néni akiről már írtam ő ismertetett vele össze mert azt látta hogy nagyon kedves, jólelkű ember és vele is az volt és neki olyanokat mondott hogy nem akar egyedül lenni, majd csak megszereti őt valaki, és most ő is megharagudott rá mert vele is úgy viselkedett. Tehát tényleg kiszámíthatatlan.
Vagy túl okos a drága,és úgy érzi nem bíztos,hogy kell ez neki...
Ami fura, mert inkább mi nők szoktuk túlagyalni, túlkombinálni a dolgokat. :)
Inkább sokat agyal a pasi:)))
Mert lehet, hogy ilyen. Mindenkivel így viselkedik. Nyitott a világra, az új emberekre. És - teljesen normálisan - nem gondolja azt, hogy ha valakivel érdeklődő vagyok és szívesen beszélgetek vele, töltöm vele az időmet, az már egy kapcsolat, vagy legalábbis a kezdete.
Talán tényleg nem tudja eldönteni, mi legyen. De egy olyan pasinál meg nincs rosszabb, aki nem tudja mit akar. Mert egyszer így viselkedik, másszor meg totál másképp, amit nem fogsz bírni.
Várd meg, amíg ő keres és főleg ne éld bele magad semmibe, nehogy nagy csalódás legyen a vége!
Folyamatosan győzködöd magad, hogy ez a pasi akar téged, csak............
Ha valaki nem tudja, hogy mit akar, az a nemet választotta.
Ess túl rajta, hívd fel, tudd meg, mert addig úgysem tudsz nyugodtan aludni :)
Én is erre gondoltam először csak az zavart össze hogy amikor ezek után beszéltünk meg taliztunk miért viselkedett úgy mint azelőtt és miért beszélt velem úgy a telefonba mint azelőtt ugyanolyan kedves volt és incselkedős is, miért keresett amikor szó nélkül elmentem miért nem vele beszélek stb. Na ezek a kérdések és ez az ami megzavar, ha nem akar többet miért csinálja ezt még ezután is?
Esetleg egy ágy? Amit meg is mutathatna, hogy kell használni? :)
Most komolyan, te mint pasi nem utálnád, ha valaki máris szándéknyilatkozatot várna tőled?
Akkor várjál,vagy igen vagy nem....
Hááát, azért ez így elég egyértelmű ám.
Ha olyan valaki mondaná, akit rég óta ismersz és akiben tökéletesen megbízol, akkor azt mondanám, valszeg tényleg ezt gondolja.
De így, nagyon lerázás szagú a dolog.
Látod, tudod te a megoldást :)
Ez még nem nevezhető kapcsolatnak, ebben a szakaszban ha keresztre feszíted, hogy most azonnal nyilatkozzon a szándékairól, mindent tönkre teszel.
Ez igaz!De sajnos sokan reménykednek feleslegesen,de egy nap mindenki ráébred plátói érzések...
Ez is igaz.
De látod, így meg tuti, hogy tovább reménykedik! Biztos nehéz, pocsék érzés lesz, ha kiderül, hogy nincs tovább. De legalább nem csapja be magát és nem vár olyan valakire, akire felesleges!
Először is nem szemtől szembe hanem telefonon, másodszor, pedig nem azt mondta hogy nem akar hanem hogy nem tudja hogy mit akar, nem tisztázódott le benne, és nem mer belekezdeni egy kapcsolatba, mert nagyon sok a dolga és a ház az első neki és ezért keveset tudnánk talizni és ez a kapcsolat rovására menne. Ettől fél.
De, az egyértelmű!
Így már viszont tuti, hogy nem keresném. Ha akar valamit, jelentkezzen.
A pasik semmit nem utálnak jobban, mint a levakarhatatlan, ostobán taktikázó nőket.
Akkor passz... :)
Ez esetben várd meg, amíg ő hív.
Egyébként nem is arra gondoltam, hogy közöld vele, egy lehetséges kapcsolatot látnál benne... Hanem valahogy finom kéne kipuhatolni, szeretne-e veled még találkozgatni, szeretne-e jobban megismerni.
Hát hívja:)))De mi van ha koppan egyet?Ha csak reménykedett és a pasi tegyük fel,csak eddig gondolta?
Rendben,beszéljék meg:)
Legfeljebb az is lehet nem megy el....amit reméljük csak nem tesz meg:)
Akkor is azt mondom,mégha sokan másképpen látják,ha egy nő kell egy pasinak a pasi mindent megtesz,hogy vele legyen!
Csak olyan nehéz elhinni hogy ennyi szép dolog után ennyi volt az egész és hogy ilyen hirtelen. Nem értem hogy mi baja lett, mert feltűnően azóta nem hív amióta elmondtam mit csinált a haverja, előtte semmi gond nem volt.
Hát de már tisztázták, csak nem hajlandó elfogadni.
Nem elég tisztázás az, ha megmondja szemtől szembe, hogy nem akar kapcsolatot??
Hátha van más eladó lakberendezési tárgya is...
Csak nem akarom elrontani azzal az egészet hogy beszélek vele erről, nem kell neki tudnia hogy én egy lehetséges kapcsolatot láttam benne, mert ez lehet hogy visszarántaná és ha más nem lehet attól még barátok lehetünk de ha elmondom ezt neki akkor nem biztos ha ő nem akart mást. De én is házfelújításban vagyok most fogok odaköltözni ha kész lesz és majd meg akarom hívni a buliba, bár ott más is lesz. Hátha ott lesz valami, ha azok után sem lesz semmi, nem fog hívni akkor hagyom.
De ha neki pont az az egy tetszik? ;)
Az meg szerintem nem teperés, ha ő hívja randira azért, hogy tisztázza a szituációt. Így megmenekülhet attól is, hogy esetleg valóban teperjen valakire, aki nem is akar tőle semmi komolyat!
Én is így gondolom,annyi van belölük....Minek egy után teperni,ha mindegyiknél van jobb és jobb:)
Beszélj vele! Így csak feleslegesen kínzod magad! Találkozzatok, aztán kiderül szalma vagy széna! A bizonytalanságnál minden jobb!
Na nem mondd! Még jó, hogy nem tudja! :))))))))))))))
További ajánlott fórumok: